DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

Flamingo – Dagens Poster

Jeg var et smut forbi Pappenheimer i går. De har nemlig fået ny webshop, og den er rigtig fin og meget nemmere at navigere rundt i. Tillykke med den Pappenheimer. Jeg så dette print af Maria Permin Berger og synes den skulle på bloggen i dag. Der er bare noget over flamingoer, og når de som denne kommer med et cirkus på ryggen, trækker det lidt i smilebåndet. Skøn illustration til kun 200 kr.

Kig forbi online galleriet Pappenheimer og se det fine udvalg.

 

Flamingo - Dagens Poster

There is something about flamingos and when they come with a circus on their back it sure brings a smile on my face. The illustration is by Maria Permin Berger and you can more of her work and other artist’s at the Danish online gallery Pappenheimer.

Flamingo – Dagens Poster
Artikel
Flamingo – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg var et smut forbi Pappenheimer i går. De har nemlig fået ny webshop, og den er rigtig fin og meget nemmere at navigere rundt i. Tillykke med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply