Vi tester

TEST: Samsung TAB 3

TEST: Samsung TAB 3I samarbejde med Samsung har jeg fået lov til at teste deres nye Samsung tab 3 en dag. En oplagt mulighed for at se, om jeg kan bryde op med min Apple fettish. Mit fokus er selvfølglig på design, men også hvordan tabletten er at læse blogs og onlinemagasiner fra, hvilket er det jeg bruger min iPad til i det daglige.

Der er ikke en finger at sætte på designet. Det er stramt og enkelt, ret så lækkert og den blender godt ind i hjemmet. Jeg er vild med at den er hvid, det gør den mere elegant og feminin. Læseoplevelsen er god, det er en god skærm med en fremragende opløsning også kameraet er overraskende godt. Samsung Tab 3 er let at navigere rundt i og jeg er særlig begejstret for genvejstasterne i topgardinet, en feature jeg godt kunne blive afhængig af.

Alt i alt en god oplevelse!

TEST: Samsung TAB 3
Artikel
TEST: Samsung TAB 3
Beskrivelse
I samarbejde med Samsung har jeg fået lov til at teste deres nye Samsung tab 3 en dag. En oplagt mulighed for at se, om jeg kan bryde op
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Per
    oktober 1, 2013 at 10:39

    En virkelig udførlig og dybdegående anmeldelse ;P

Leave a Reply