INTERIØR

3 smukke favoritter fra byKATO

(for English recap scroll down)

Jeg mødte byKATO på Defining Scandinavia. Vi fik en lang snak om design og de smukke møbler, som virksomheden har lanceret for nylig. Håndværket er virkelig i orden når det gælder byKato’s design. Æstetik, stramme linjer, maskulinitet og smukke detaljer, er nogle af de nøgleord jeg kan komme i tanke om, når jeg ser og rør ved disse smukke møbler. Her kan du se tre af mine farvoritter.

 

3 smukke favoritter fra byKATO

Skænken her er ikke alene flot, den er også funktionel, og så har den et lækkert maskulint udtryk, som tiltaler mig. Jeg gad godt have denne skænk stående på mit kontor – måske ville den kunne aflaste mit overlæssede skrivebord!

3 smukke favoritter fra byKATO

spisebord? skrivebord? mødebord? Bordet kan anvendes til det hele. Jeg er vild med de skulpturelle ben og kontrasten mellem de rå træ-ben og den laminerede bordplade.

 

3 smukke favoritter fra byKATO

Endelig en sovesofa, som er lækker at se på, og ikke skriger SOVESOFA. Rå og elegant, og jeg vil vædde med at man sover skønt i den!
Se flere af byKATO’s design på deres website

 

3 favorites by the Danish design company byKATO

byKATO is a Danish design company with a focus on quality, craftsmanship and beautiful minimalistic design with a distinct Nordic expression. These are three of my favorites.

pic 1: A beautiful stylish sideboard, perfect for the office
pic 2: Beautiful dining table, conference table or desk. I love the sculpted legs and the contrast between the raw wood and laminated countertop.
pic 3: Finally a sofa bed with style. It’s raw and elegant and one you can’t see that it is a sofa bed

Visit bykato.com for more information

 

 

3 smukke favoritter fra byKATO
Artikel
3 smukke favoritter fra byKATO
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply