IKEA går limited!

IKEA lancerer en række særkollektioner det kommende år. Kollektioner bliver produceret i en begrænset mængde og IKEA forventer at produkterne bliver udsolgt i løbet af en månedstid.

TRENDIG 2013 hedder den første kollektion af i alt 30 design. Kollektionens æstetik er noget helt nyt i IKEA, men det er principperne ikke. Der er taget udgangspunkt i IKEA’s designfilosofi, som er at løse hverdagens udfordringer gennem gode former, funktion og holdbar kvalitet og bæredygtighed til IEKA priser.

Designteamet bag TRENDIG 2013 består af 2 af IKEA’s designere, to lokale designere, teknikere og produktudviklere. De blev sendt på 2 ugers rundrejse til fabrikker i Kina med det formål at producere de fleste af produkterne direkte på fabriksgulvet.

Det er der kommet er ret spændende resultat ud af. Lyse naturmaterialer kombineret med 2 røde og 2 grønne nuancer, giver et spændende udtryk med et asiatisk twist. Bedøm selv – hvad synes du om TRENDIG og IKEA’s tiltag?

IKEA går limited! IKEA går limited! IKEA går limited! IKEA går limited! IKEA går limited! IKEA går limited! IKEA går limited!

IKEA går limited!
Artikel
IKEA går limited!
Beskrivelse
IKEA lancerer en række særkollektioner det kommende år. Kollektioner bliver produceret i en begrænset mængde og IKEA forventer at produkterne bliver udsolgt i løbet af
Forfatter
Boligcious

8 Comment

 1. Det ser da bare mega godt ud, er helt vild med skålene :-) Ved du hvornår det kommer i Ikea?

 2. Hej:)

  Hvordan gør man, jeg kan ikke finde det på deres hjemmeside, det runde bord er så fint!:)

 3. Vides det hvornår den første kollektion kommer? :-)

 4. Åh, pindestolen er fin! Ved du hvad den hedder, hvad den kommer til at koste og hvornår den er i butikkerne? Kan jeg mon selv finde den info et sted? Jeg prøver :)

 5. TRENDIG 2013 kommer i butikken den 2. oktober og man skal være hurtig, der er hvad der er!

 6. Det ser rigtig spændende ud. Det er med at holde øje med IKEA.

 7. Er vild med skålene og krusene. Virkelig fine!
  http://www.littlemsladybug.com

 8. Flot flot !! hvornår mon det sker ?

Leave a Comment

Email (will not be published)