Messer VÆRD AT BESØGE

Ny inspiration: London Design Festival 2013

London Design Festival 2013
Til næste år tror jeg at jeg vil ønske mig at komme til London og besøge denne festival, der i disse dage løber af stabelen (17-22. sept.). Hold da op, der er mange lækre møbel- og produktnyheder – ihvertfald hvis man skal tro det store design- og arkitektursite dezeen.com. Og er du tilfældigvis så heldig at bo i, eller skulle et smut til London denne weekend, så kan du stadig nå at være med!

Dezeen.com har en udførlig beskrivelse af de events og nyheder, som de har besøgt under festivalen – og de har ovenikøbet produceret et interaktivt kort (worlddesignguide.com), hvor man nemt kan få overblik over, hvor i byen, man kan finde festivals foredrag, udstillinger og fester. Det er en stor service til designinteresserede, vil jeg sige – udover at sortere efter eventtype, kan man endda sortere på dato og bydistrikt, hvis man kun f.eks. vil se events om lørdagen, eller kun dem, der foregår i Brompton. Et meget gennemtænkt værktøj!

Nedenfor har jeg plukket nogle af de mange designnyheder fra London Design Festival, der er beskrevet på dezeen.com (all images via dezeen.com).
Ny inspiration: London Design Festival 2013

Billeder i venstre side:
1. Farverigt: Den japaneske arkitekt Jo Nagasaka har udviklet en møbelserie af epoxy resin og træ for Established & Sons. Foto af Colin Streater.
2. Buer: Den scenske designer Charlie Styrbjörn har på festivalen valgt at præsentere en stige med buede, sammenhængende trin. Foto af Jonas Lindstedt.
3. Møllepoesi: Den libanesiske designer Najla El Zein har installeret 5000 snurrende papirmøller i en døråbning på V&A museum (Victoria & Albert) i London.
4. Orden: London studiet Industrial Facility har skabt en smuk og enkel serie stabelbare containere til skrivebordet for den amerikanske møbelproducent Herman Miller.

Billeder i højre side:
1. Enkelt: Designer Roel Huisman fra Holland har skabt et smukt og enkelt skrivebord med en asketræslampe og en glasvase, der er nedsænket i en tyk plade polyester resin.
2. Hang-it: East London studiet Faudet-Harrisons Crosscut knage sidder som limet på væggen, og er lavet af stålplader, med runde træknager indsat i laserskårne huller.
3. Lyskunst: Det kanadiske lysfirma Bocci har i anledning af London Design Festival 2013 installeret en enorm lysekrone af farverige glasbobler i loftet af hovedhallen på V&A museum. Foto af Nick Barr fra Dan Tobin Smith.
4. Kobber: Det norske design firma Hunting & Narud udstiller en række store kobberspejle med tunge sten som base. Foto af Gideon Hart.

Se og læs meget mere fra London Design Festival hos Dezeen.com – det kan kun anbefales 🙂

Ny inspiration: London Design Festival 2013
Artikel
Ny inspiration: London Design Festival 2013
Beskrivelse
London Design Festival 2013 Til næste år tror jeg at jeg vil ønske mig at komme til London og besøge denne festival, der i disse dage løber
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply