DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Faceless – Dagens Poster

Amanda Lilholt var en af de kunstnere jeg oplevede på Finders Keepers i går. Hun studerer kunst på Det kongelige Kunstakademi, og jeg synes hun laver nogle meget interessante ting. Dagens poster hedder Faceless og jeg synes den er ret fed, så jeg måtte lige dele den med jer.

Læs og se mere af Amandas arbejde her: madeinschool.dk/amanda-lilholt-hurup 

Faceless - Dagens Poster

Amanda Lilholt is a second year student at The Danish Royal Academy of Fine Arts. I saw her art the other day and found it very interesting. Today’s poster is titled Faceless. I think you should visit Amanda’s website and see her great talent madeinschool.dk/amanda-lilholt-hurup 

Faceless – Dagens Poster
Artikel
Faceless – Dagens Poster
Beskrivelse
Amanda Lilholt var en af de kunstnere jeg oplevede på Finders Keepers i går. Hun studerer kunst på Det kongelige Kunstakademi, og jeg synes hun laver nogle meget interessante
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply