VÆRD AT BESØGE

Talent, talent, talent…..

( for English recap scroll down)

… det er hvad jeg oplever når jeg bevæger mig gennem gangene på Finders Keepers. Jeg er der primært for kunsten, og bliver for hvert besøg imponeret over hvor kreative, opfindsomme og dygtige disse kunstnere er.

Et overvældende miks af humor, skævhed, provokation og skønhed samlet under et tag. Her kommer et lille uddrag af de “nye” (for mig) kunstnere som jeg glæder mig til at følge.

Talent, talent, talent.....WAAITT (We are all in this together) er et designbureau som blev etableret i 2011 af tre nyuddannede grafiske designere – Anders Rimhoff, Dennis Müller og Jess Jensen. www.waaitt.dk

Talent, talent, talent.....

Sidsel Fuglsang tager billeder af smørrebrød, herefter arbejder hun med dem digitalt og det er der kommet disse ret fantastiske illustrationer ud af. Her ser du en lækker mad med æg og rejer, smukt ikk? Du kan købe hendes værker hos Pappenheimer.dk

Talent, talent, talent.....

Julie Skov – uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi. www.julieskov.dk

Talent, talent, talent.....

Anne Philipp imponerede mig fordi alt er tegnet med kuglepen. Hun fortalte mig at sådan en tegning tager en arbejdsdag at lave. www.annephilipp.dk

English recap:

So much talent under one roof!

Today I visited Finders Keepers at Nørrebro in Copenhagen. It’s one of the highlights of the season for me, because this is where I say hello to the artists I know, but also meet lots of new artists.

And oh my god, it’s crazy to see so much creativity and talent under one roof. I absolutely love it!
Here’s a small selection of the new artists!

Talent, talent, talent…..
Artikel
Talent, talent, talent…..
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Louise
    september 10, 2013 at 08:05

    Synes også at Finderskeepers er et fantastisk forum til at opleve kunstnere som jeg ellers ikke ville kende til!!!! Det kunne være endnu bedre hvis man droppede al secondhandtøjet og kun eksponerede de dygtige danske kunstnere, smykkedesignere osv….jeg endte selv med en Anne Phillipp poster, hund i skjorte:)

Leave a Reply