VIND en hel billedvæg!

Weekenden den 14 og 15 september åbnes dørene endnu en gang til den populære LOFT Bazaar.
Jeg besøgte bazaaren sidste år, og det var absolut et besøg værd. En hyggelig stemning og masser af kunst, design, accessories, tøj m.m. samlet i hyggelige boder.
“Sort kaffe og Vinyl” sørger for cool musik og i caféen kan du nyde en cowboytoast ( i en nyfortolket version) med en dertil hørende hjemmelavet cocio…….-Ah-men lyder det ikke hyggeligt?  Jeg skal helt sikkert forbi, der kommer 40 udstillere!

LOFT Bazaaren finder sted på Prags Boulevard 43 København S, den 14+15 september kl. 10:00-17:00.

 

Vind en billedvæg inklusiv rammer! 

VIND en hel billedvæg!

Vil du vinde denne fine billedvæg – Ja du læste rigtigt… Du kan vinde en komplet billedvæg med indrammede illustrationer?

Sådan vinder du:
1. “Like” LOFT Bazaaren på Facebook
2. Fortæl i kommentarfeltet,  hvor du vil placere din billedvæg

Vi trækker lod mellem alle kommentarerne den 12. september kl. 12.00

Illustrationerne her er doneret af deltagere på LOFT Bazaaren, og viser et lille udpluk af hvad du kan glæde dig over at opleve på det cool design markedet.
***OBS: Præmien er en selvhenter, -vinderen skal selv hente den flotte præmie på LOFT Bazaaren!

 

Værkerne, som du kan se i indlægget her, er dem du kan vinde. Kunstnerne bag er:

“This is Copenhagen” A2  fra  Hamide: http://hamide.co/
“Oh that smoking lady” 50×70 fra Berta’s blah blah: https://www.facebook.com/bertasblahblah
“Feather” fra Pernille Møller Folcarelli: http://www.pernillefolcarelli.dk/
“Lady lovely” og “Shark superior” fra Paradisco production: http://www.paradisco-productions.com/
“BERLIN”, “BAUHAUS Waiting”, “KENYA” og “KBNHVN Langebro” fra ViSSEVASSSE: http://vissevasse.myshopify.com/collections/illustrationer

 

Se hvem der ellers udstiller på LOFT Bazaaren her – ses vi ?

VIND en hel billedvæg!
Artikel
VIND en hel billedvæg!
Beskrivelse
Weekenden den 14 og 15 september åbnes dørene endnu en gang til den populære LOFT Bazaar. Jeg besøgte bazaaren sidste år, og det var absolut et besø
Forfatter
Boligcious

240 Comment

 1. Hvor er det bare en fin præmie!! Jeg ville hænge de smukke billeder min nyindrettede stue i mit og kærestens nye fælles hjem!

 2. Jeg ville hænge dem i mit – lige nu, meget kedelige soveværelse! Jeg er lige flyttet og vil så gerne ha noget flot til væggene :)

 3. Wow det er da den vildeste give-away længe – billederne skal hænge i vores stue, for enden af vores spisebord :)

 4. På væggen over min sofa. Ville passe så fint!

 5. Jeg ville hænge dem over min gamle karry-gule sofa :)

 6. Sikke mange fine og skønne fristelser LOFT Bazaren har :)

  Jeg er igang med en tiltrængt opfriskning af min stue, her vil den flotte Billedvæg passe helt perfekt ind :)

  Så jeg prøver meget gerne lykken her :)

 7. Sikke nogle fine billeder! Jeg er netop ved at sammensætte billeder til en billedvæg i min stue – og disse vil være så fine at have hængende!

 8. Fantastisk præmie :) Jeg ville placere dem i entreen så det er det første man ser når man kommer ind af hoveddøren – og det sidste.

 9. Sikke en skøn samling kunst. De skulle hænge på den nye væg, som vi skal have sat op, når vi overtager vores nye gamle hus. Er lige flyttet fra Sønderjylland til sydsjælland.

 10. Den skal hænge inde i stuen lige over vores bogkasser hvor der er alt for megen hvid væg!

 11. Jeg har liiiige en enkelt væg tilbage i min stue, der mangler noget virkelig lækkert. Så den der billedvæg ville slet ikke være helt af vejen – slet, slet ikke faktisk!

 12. Jeg lige netop den hjørnevæg i min stue, der passer til den flok billeder. Endda perfekt :-)

 13. Jeg har en hvid væg (2.5 m. lang) “stående” til formålet – kom billeder, kom rammer – kom til mig c”,)

  Ville elske at kigge på min billedvæg som det første, når jeg træder ind ad hoveddøren!

 14. FED præmie !
  Har været nødt til at flytte hjem til mine forældre midlertidigt og mine gamle vægge på værelset ville virkelig blive smukke med den flotte billedvæg :) så tænker man ikke så meget over man bor hos mor og far ;)

 15. Superfede! Billederne skal hænge i min stue og være erstatning for de metervare-blomsterbilleder fra ikea, som jeg købte, da jeg flyttede ind i min lejlighed for 10 år siden. En forandring er STÆRKT tiltrængt! :-/

 16. Ihh hvor en fantastisk konkurrence! Jeg har lige nu et stort tomt ingenting over min sofa, har givet et gammelt billede væk, da det ikke passede ind længere og havde en veninde, der gerne ville have det med i hendes nye lejlighed… Såå, det vil være skønt at få en ny billedvæg over sofaen i stuen :)

 17. Sikke en fantastisk give away. Jeg har allerede et billed/ illustrationsvæg over sofaen, så ville nok hænge det ved vores spisebord… Krydser fingre :)
  Julie

 18. Sikke en flot sammensætning af fantastiske værker. De skulle helt klart hænge og pynte i min store hvide entré..

 19. Jeg synes godt, at det kan være svært at få en studiebolig på få kvadratmeter til også at se eksklusiv ud. Derfor ville det være fantastisk at få en hel billedvæg over mit seneste projekt; mit palle-skrivebord med bukkeben fra IKEA (fundet her på bloggen). Vi ses på Bazaren!

 20. SUPER lækre billeder!! Jeg ville hænge dem på min utrolige kedelige, tomme og hvide væg, i min nye lejlighed!:-)

 21. Jeg har en “øjenbæ” ved mit klaver…

  En væg som har irriteret mig i virkeligt lang tid efterhånden, men som jeg ikke rigtig har vidst hvad jeg skulle gøre med…
  I foråret gik det op for mig (efter at have kigget lidt i boligblade), at jeg vildt gerne ville have en billedvæg rundt om klaveret, og det er jeg nu ved at finde ting til – Så disse skønheder ville ganske enkelt være det perfekte sted at starte!

 22. Wauw, sikke en fantastisk præmie. Billederne ville gøre sig rigtig godt i vores køkken. Vi har en stor og (på nuværende tidspunkt) tom køkkenvæg, hvor de ville hænge helt perfekt – hver og et af dem! :)

 23. Jeg er netop ved at indrette vores entre med trappe op til førstesalen. Har lige malet gelænderet mintgrønt og disse skønne illustrationer ville passe perfekt på den høje væg som går langs trappen!

 24. Lækker præmie! Det ville da være fantastisk=)

 25. Ville hænge dem over min skænk mit på stue væggen.så ville jeg kunne se dem både fra sofaen og fra spisebordet ,og når jeg ellers opholder mig i stuen. Ville elske de hang der
  kh
  Kirsten

 26. Er ved at renovere soveværelse – præmien ville være super flot der

 27. Den billedvæg gad jeg da egentlig godt at vinde. Tror de kunne tage sig rimelig godt ud i stuen over vores sofa. Lidt for meget hvid væg pt.

 28. Jeg er lige flyttet til København og denne fine billedvæg ville være perfekt over min seng i min nye lejlighed.

 29. i min nye lejlighed som jeg flytter ind i snart.

 30. Jeg vil helt klart hænge det på væggen ved mit spisebord :) Det ville virkelig pynte gevaldigt !

 31. Jeg ville hænge det i min første egen lejlighed, som jeg flytter ind i den dag, konkurrencen er slut. Den ville være så flot på mine nye (til den tid) nymalede hvide vægge.
  Ville glæde en studerende meget :-)

 32. Over babysengen! Fine gode farver og motiver, gode til både voksne og børn.

 33. Rigtig rigtig skønne billeder!! Er allerede fan af LOFT Bazaaren og skal helt sikkert forbi næste weekend!!..:)
  Den skønne samling skulle pryde væggene i min lille entre!! Det gør bestemt ikke noget af det er det første mine gæster og jeg selv ser så snart man træder ind ad døren..:)

 34. I’ll be there!
  Hvis jeg blev den heldige så skulle de alle sammen hænge i stuen, over spisebordret!
  De vil kunne nydes så snart jeg træder ind af min hoveddør!

 35. Vores bare vægge i stuen skriger på sådan en flot billedcollage!

 36. Yipiiii yeahhhh hvor er de skønne- elsker billedvægge. Den må hjem til mig, hvor den skal hænge på vægge fra stue til 1.sal. Så kan billederne nydes på vej op og sørme også på vej ned igen- det er luksus:)

 37. Jeg ville sørme hænge dem i mit alrum hvor man kan nyde synet af dem flere gange om dagen. Vil tilstræbe at hænge dem op så man ofte kan ændre placeringen og måske supplere med flere.

 38. Woow.. De ville klæde vores stue når vi bliver færdige med renoveringen.
  Skal helt sikkert forbi bazzaren!

 39. Jeg ville forære billederne til min søde storesøster, som ville elske at pynte væggene i hendes hus.

 40. Jeg vil hænge de smukke illustrationer i min spiseafdeling i køkkenet, jeg vil male en stor firkant mørkegrå på den hvide væg for at ramme billederne smukt ind.

 41. Ejjj! Fantastiske billeder. De vil pynte gevaldigt i vores nye lejlighed som efter et par måneder virkelig trænger til at få noget op på væggene! De må blive mine :)

 42. Sidder i øjeblikket med en drøm om kunst på ALLE mine vægge, samt en hel væg fyldt i min stue, hvor jeg enormt gerne ville hænge denne lækre samling :D

 43. Jeg vil hænge dem på min køkkenvæg. Det er det sidste jeg ser, inden jeg forlader hjemmet til en travl hverdag, og det første der rammer mit blik, når jeg vender hjem til fred og ro i hytten!

 44. Projekt billedvæg herhjemme er en langsommelig proces, men disse smukke plakater ville hjælpe os god på vej. Væggen skal indrettes på den helt centrale plads i vores stue, over sofaen. Hvorfor? Fordi det er her vi opholder os mest, og her vi vil sætte aller mest pris på disse smukke prints :)

 45. Så fin Præmie!! Jeg vil hænge den lækre samling i min stue. Der vil de i de næste 10 måneder give mig motivation og håb om at jeg snart er færdig med mit studie og igen selv får tid til at være kreativ (0; Herefter skal de hænge i min klinik og give glæde til alle mine nye patienter. Krydser alt hvad der krydses kan…

 46. Over klaveret – det ville være ret pænt!

 47. Uhh hvor fiiint. Billederne skal hænge på den meget tomme og triste væg i vores entré. Jeg har ledt efter det helt rigtige kunststykke – og jeg tror vi har en vinder!

 48. Hvis jeg er så heldig at vinde ryger de lige op på væggen i min stue i stedet for de tre malerier der har hængt der alt for længe og trænger til at blive skiftet ud!!

 49. I soveværelset hvor vi trænger til noget flot til at dække vores grimme lysebrune savsmuldstapet vægge:-)

 50. Jeg vil hænge de billeder på min klasseromvæg, i stedet af de ”matematik posters”. Selv om vi studerer matematik, må der altid være et sted for kunst!

 51. Min billedvæg ville blive delt og delene ville pryde ikke kun mit hjem, men også familie og venners vægge i selskab med andre billeder og familieportrætter. :-)

 52. Oh WOW!! Det er virkelig en super sprød præmie!
  Jeg ville ELSKE at hænge alle de smukke værker op i min helt nye lejlighed, hvor væggene er helt tomme og skriger(!) på nogle farver, gak og løjer!
  Hvilket bedre sted at placere dem, end ved mit store hvide skrivebord, hvor man netop skal sidde og være kreativ? – bedre indpiration findes ikke! :)
  Skal der udover siges, at det er min første gang på bazaaren i år og det glæder jeg mig helt vildt til :)

 53. Smukt.

 54. De skal uden tvivl hænge i stuen bag fjernsynet hvor min søde kæreste og jeg kan kigge på dem hele tiden! Der ville nok komme til at gå lidt tid før vi rent faktisk får kigget på fjernsynet igen fordi billedvæggen vil tage al opmærksomheden, men pytskidt med det!
  Så ville jeg forære det nuværende billede der hænger der til min mor der har fødselsdag på søndag. Hun har gået og sukket efter det i så lang tid. Win-win situation siger jeg bare!

  Det er virkelig en fantastisk konkurrence med nogle vidunderlige præmier! Kæmpe ros for det!

 55. Hvis jeg bliver den heldige skal billedvæggen hænge i min stue henover brændeovnen. Der falder mange blikke og billederne vil få den opmærksomhed de fortjener :-)

 56. I vores alt alt for hvide soveværelse.

 57. jeg er ikke så god til at få købt pynt til lejligheden og min kæreste brokker sig hele tiden over at der ser så bart ud her, så det ville klart hjælpe at vinde denne billedvæg. tror den skal hænge i soveværelset hvis jeg er den heldige vinder.

 58. Hvor er de fine!
  Jeg ville hænge dem i vores trappeopgang.
  Krydser fingre!

 59. Der er flere muligheder for jeg har mange bare vægge. Køkkenet kunne være fint,men jeg tror det bliver i stuen som erstatning for et billede som længe har trængt til en udskiftning..

 60. De skulle hænge under trappen i stuen som går op til min hems.

 61. Jeg ville hænge dem på min gennem-10-år-tomme-og-kedelige-væg over sofaen. Jeg kender enkelte af kunstnerne, så det vil også ha stor affektionsværdi og ikke “kun” hænge og være flot.

 62. De skal hænge i køkkenet, hvis jeg da kan få plads. Fordi mennesket ikke lever af brød alene.

 63. OMG, beautiful. Story made short…lige blevet single, håber snart vores fælles hus bliver solgt så jeg kan få råd til mit eget sted og ikke må bo ved familie og venner. Disse billeder er LIGE MIG og vil gøre sig godt hvor end jeg kommer til at bo:)

 64. Så fine illustrationer! Ville elske at hænge dem op på min væg over reolen

 65. Åhh så fine.
  Jeg ville hænge dem i mit soveværelse – har en fin blå væg klar som bare mangler en masse fine illustrationer :)

 66. Min søster er lige flyttet ud af vores fælles lejlighed, og hun har efterladt sig en hel væg fuld af tomme søm, hvor disse billeder ville passe perfekt ind!

 67. Denne billedvæg er perfekt – specielt fordi den har hele to plakater der minder mig om København. Bor i nuuk på nuværende tidspunkt, så vil hænge alle rammerne op i min stue med udsigt udover isfjorden og blive mindet om mit elskede Kbh :) – og ja, jeg kan godt selv hente dem og få dem fløjet herop

 68. Uha – den billedvæg vil se SUPER godt ud i min stue………

 69. Denne virkelig lækre billedvæg skulle helt sikkert hænge i min entre som trænger til en alvorlig opfriskning.
  Dejlig præmie – jeg krydser fingre :)

 70. Jeg har en blændet dør i min stue med med rå trækarme omkring. Dér vil jeg placere de fine billeder.

 71. Så fine billeder!!..-jeg ville hænge dem i min stue, de ville pynte gevaldigt på en bar hvid væg :-)

 72. Jeg ville hæng det ved mit spisebords, da vi bruger rigtig mange timer omkring dette.. Samtidig ligger det ret centralt, så vi går forbi og vil kunne se billedvæggen hele tiden :D

 73. Åhh ville være så lækkert at kunne hænge op i min nye stue når jeg flytter sammen med min kæreste :D
  Hilsen Malene // http://www.vinterfryd.dk

 74. Ihh hvor er der mange fine plakater! De skal helt klart hænge i min stue så jeg kan nyde dem hver dag :-) Er helt vild med Hamides definition af København :-)

 75. Jeg er lidt i tvivl om, hvor de skal hænge!!!! De ville være fine over min sofa, der er lige nu meget bart og det ser faktisk en anelse kedeligt ud. Så der ville de være et oplagt valg. Men de ville også være ret fine i alrummet, der er i forvejen en væg med rammer, de er dog blevet byttet ud og byttet om, en million gange, så måske er der ligefrem et sømhul der passer. Hmmm, et meget svært valg!!!!! Men en ting er sikkert, jeg ville blive så glad, hvis det blev mig der vandt:)

 76. De skulle enten hænge på vores kontor/gæsteværelse eller på vores lille og meget hvide toilet

 77. Jeg har lige malet min ene væg i mit værelse, og havde planlagt at lave en billedkollage selv for at hænge op. Det er nu ved at være en måned siden væggen er blevet malet og jeg har stadigvæk ikke fået taget mig sammen! Denne billedkollage ville se helt perfekt ud på min sand/grå væg, og give mit ret så tomme værelse liv igen :)

 78. Min kæreste og jeg flytter sammen om et par måneder, så jeg synes, at billederne ville skulle hænge i gangen i vores nye københavnerlejlighed – det ville være helt perfekt!

 79. har en fuldstændig bar væg over min sofa, så der ville min skulle hænge:)

 80. Uhlala, klart være ude på vores toilet :) Det ville pynte derude og hvorfor ikke gøre toilettet hyggeligt med fine plakater! Giver lige et ekstra wauw til gæsterne og måske en lidt længere besøgstid på toilettet hehe…

 81. Vi har en masse vægplads i vores nye store stue – den ku’ godt bruge sådan en fin omgang billeder der :-)
  kh Mai

 82. Ja, vi ses helt sikkert! Der kommer mange gode kunstnere, og vi vil gerne ha fat i noget smukt kunst, som falder i vores begges smag herhjemme.. Jeg ville hænge de her dejlige billeder i vores nye lejlighed, i vores hyggehjørne/læsehjørne i stuen. Så billederne ville komme til at hænge på de to vægge, der danner hjørnet, – det ville gi et hyggeligt og personligt udtryk.

 83. Sikke fine billeder med en skøn blanding af en “enkelt streg” og detaljer. Er lige flyttet i hus, og de ville passe rigtig godt ind i mit køkken hvor der stadig mangler noget smukt på væggene. mvh Anja

 84. En del af de skønne billeder vil jeg tilføje en eksisterende billedvæg i stuen. Resten skal hænge i mit kontor/krearum. Krydser fingre.

 85. En fantastisk samling – de skal helt klart hænge der hvor jeg lige nu har mit tv til at hænge – så vil jeg bruge tiden til at beundre værkerne i stedet for at se tv!!

 86. Jeg ville udsmykke mit kontor på arbejde, da der trænger til lidt kunst og kunne inspireret af denne hver dag ville være fantastisk…

 87. Smukke og spændende billeder, der ville pryde vores endnu helt bare vægge i vores nye soveværelse. Så skønt at slå øjnene op til hver morgen:-)

 88. Jeg har meget bar væg i min stue, så den kunne rigtig godt trænge til sådan en omgang freshness :)

 89. Helt igennem fantastiske. De skal hænge i vores stue i vores nye fælles hjem:)

 90. Jeg x fingre for denne fede præmie. De skal hænge i vores nye spisestue – hvor der lige nu bare er… ingenting :D

 91. Jeg har fået en secondhand gyngestol i fødselsdagsgave af min kæreste. Vi har sat den i stand sammen og den er blevet så skøn! Den står i et hyggeligt hjørne af stuen, MEN der er intet på de hvide vægge i hyggehjørnet! Derfor skal billedvæggen hænge og hygge og peppe hjørnet lidt op. Det bliver verden bedste hygge/læse krog!

 92. Jeg ville helt klart placere dem ovenover mit spisebord!

 93. Fantastisk præmie.
  Jeg ville hænge den på min 4 årige datters værelse. Den ville pryde væggen så smukt, og hun ville særligt elske at ligge og kigge på den hver aften når hun falder i søvn i lyskædens skær. Billederne ville uden tvivl inspirere til mange fantastiske fantasifulde søde drømme.

 94. Ville hænge billedvæggen i min stue :) Hold da op en fed giveaway!!

 95. Den meget fine billedvæg vil jeg hænge over min store hvide kommode. Den står i mit soveværelse, og når døren fra min stue står åben er der et fint kig til den. Det ville give en meget fin helhed/et meget fin detalje, hvis billedvæggen hang der, så den har kig fra flere vinkler/rum. Samtidig vil billederne passe fint ind til resten af mit hjem :)

 96. Jeg er efter 25 års ægteskab ved at flytte i lejlighed for mig selv, og denne billedvæg vil være perfekt over min nye sofa. Og en dejlig trøst ovenpå den omvæltning en skilsmisse er.
  Lad positiviteten komme ind i mit liv.

 97. Jeg kan slet ikke bestemme mig, hvor den skal hænge! Den ville være fantastisk ved min trappe, da vi lige har besluttet os for et petroleums farvet tæppe i forbindelse m opgangen! Men men men de ville også være fantastisk over min seng, når soveværelset bliver færdigt! Uhh smukke udtryk og glædesfyldte stemninger vil jo pynte alle steder! Faktisk kunne jeg også finde på at bryde ” væggen” op og lade dem indgå i forbindelse m andre illustrationer og print!!! Det er faktisk et spørgsmål der er sværere at svare på end man skulle tro ;)

 98. Vi har sat vores lejlighed til salg, og når vi forhåbentlig har fundet et ny sted at bo kommer vi til at mangle nyt på væggene, og hvad bedre end at kunne starte nyt hjem op end med ny kunst ;-) Det er nærmest altid det sidste der bliver prioriteret, så nu er det på tide at det bliver de vigtigste prioritet!

 99. Sikke en lækker væg! Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg hænge billederne i entreen, som ligger midt i huset. Så ville vi kunne glæde os over dem mange gange hver dag, for børneværelser og badeværelser ligger fordelt ud fra entreen og entreen skal også passeres, når vi skal op i soveværelset. Og det ville da også være en dejlig velkomst at komme hjem til – både for os og vores gæster.

 100. Åååårh pleeeease lad mig vinde de her fantatiske billeder… Det ville gøre så godt på min hvide nøgne væg i stuen!!!

 101. Sikke en vidunderlig væg! Ville placere den i vores kommende nye hjem som har helt jomfruelig hvide bare vægge. I spisestuen så vi har noget smukt at kigge på når vi er samlet og skal nyde vores mad :-)

 102. Wow!
  De skønne billeder skal hænge i min stue, som står for at skulle have et nyt look.
  Har søm og hammer klar….

 103. Jeg ville hænge de smukke billeder på en stor bar væg over min seng. Jeg bor på et kollegieværelse, og jeg er sikker på, at de billeder vil give det noget mere hygge! Jeg elsker sådanne billeder og jeg ville mikse dem med nogle af mine egne!

 104. Hvor fint!! :) Jeg ville hænge billedevæggen op i min nye spisestue i mit nye fælles hjem sammen med kæresten. Det ville være så fint, og ville gøre en lidt kedelig væg til blikfang både i vores hverdag og når vi får gæster til spisning :)

 105. Jeg vil hænge dem op på den ledige væg i mit gamle køkken, med det samme de kom ind ad døren!

 106. Uha det ville da være SÅ fantastisk at være heldig her!!! Jeg er tosset vild med den væg. Hvis jeg er heldig og bliver “hevet op af hatten” så skal billed-væggen hænge i vores “nye-gamle” stue-køkken-alrum <3 Jeg har en bar væg, som har været bar al for længe da jeg ikke har kunne findet lige DET der skal hænge der… men ovenstående billedvæg ville være så perfekt der <3

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 107. Vi har lige sat en ny væg op – der ville billederne virkelig pynte :)

 108. De billeder er jo SÅ fine og ser så smukke ud sammen! Det ville være en ære at være den heldige og vinde dem! Hvis jeg er så heldig er der ingen tvivl om, at billederne skal hænge over min sofa, hvor de passer perfekt i farverne til mine rosafarvede puder og blå lænestol. Jeg har længe kigget efter den rigtige udsmykning og disse billeder vil passe perfekt! Jeg krydser fingre for mit held..

 109. Så fint. I mit lille hjem ville de være meget smukke over min nyindrettede jeg-er-ikke-helt-ung-men-alligevel-lige-startet-på-universitetet-hjemme-arbejdsplads. Eller på badeværelset – så ville de kunne ses i spejlet hver morgen som en god start på dagen :)

 110. ….jeg vil helt sikkert hænge dem på min nypudset væg i min lille nye loftlejlighed…den væg de skal hænge på er cirka den eneste uden skråvægge og det vil se så fint ud sammen med min nye sofa…

 111. Jeg har lige fået lavet nyt arbejdsværelse hvor de vil pynte godt og være fantastisk inspiration

 112. Er helt tosset med ‘Copenhagen’ printet. Billedvæggen skal pryde den ene væg i vores køkken. Vi er lige flyttet i den skønneste New Yorker lejlighed med et kæmpe køkken og de hvide vægge må meget gerne brydes af de fede prints. Håber jeg får tid til at besøge bazaren. Det er store fødselsdagsmåned, så der er ikke mange ledige minutter i min kalender…

 113. uha hvor er de bare fine. dem må jeg bare vinde :-) de skal hænge ved siden af mit vitrine skab hvor jeg har hele min pastel farvede kæhler samling stående. det vil se så mega godt ud. kh Tina Arpe
  ps elsker elsker elsker simpelthen boligcious

 114. Vil passe FANTASTISK ind i min nye stue ;)

 115. Vi er lige flyttet ind i en gammel Københavner-lejlighed i Nyboder. Nu med trappeopgang. I entreen på væggen over trappen ville disse fine billeder hænge helt perfekt!

 116. Jeg vil gerne vinde en hel billedvæg til min kæreste, da jeg ved hvor vild hun er med plakater og billeder, og jævnligt følger med på boligcious siden for at finde inspiration til at pryde væggene i hjemmet. Hvor billederne skulle hænge ville jeg overlade til hende, men mon ikke det ville blive i stuen på den sidste tomme væg, så vel som hun overlader det med at måle og bore huller til mig. Den helt rigtige arbejdsfordeling.

 117. Flotte billeder!
  Jeg ville placere billedvæggen i vores gang, da det er det første sted man ser, når man træder ind i lejligheden. Lige nu er der helt tomt og kedeligt, da det har været svært at finde ud af, hvad der skulle hænge der. Men denne billedvæg vil passe perfekt!

 118. Det ville være så fint i vores stue :-)

 119. SÅDAN en billedvæg er svaret på det store åbne spørgsmål, den hvide mur over min sofa har stillet i de snart fire år, vi har boet i vores lille vesterhavshytte. Jeg vil sidde i den anden ende af sofaen med min lille søn, når han kommer, og skiftevis se på billederne og haven, der skifter farver.

 120. Jeg/vi har en stor hvid væg i vores stue, som har været bar, i 2,5 år… Jeg er ved at være træt af hvide vægge, så den ville jeg pynte med alle de fine billeder :)

 121. vi har lige renoveret 1. salen, men væggene står stadig helt tomme. har ledt efter flotte billeder til væggen, og de er jo lige her;-)

 122. Jeg elsker-elsker-elsker dem alle sammen! Og jeg kan nok ikke vælge ét sted, de skal hænge. Jeg bliver nok nødt til at tage dem med mig rundt i lejligheden, når jeg går fra rum til rum.

 123. Åh hvor ville jeg gerne hænge alle disse fine billeder op hjemme i min stue :)
  Jeg glæder mig helt vildt til at besøge LOFT bazaaren i København, ægerligt at vi ikke har noget tilsvarende i Århus :)

 124. Meget lækker præmie! Billedvæggen skulle helt klart hænge i vores stue på vores meget store, tomme, hvide væg over sofaen.

 125. I min kommende lejlighed i gangen så folk så noget smukt når de trådte ind ad døren

 126. De ville hænge perfekt lige på væggen ved mit spisebord! :)

 127. Efter at være flyttet i hus, har vi mange tomme vægge, hvor de fine billeder kan hænge

 128. Ej hvor er det bare en fed konkurrence! Jeg ville hænge de fine illustrationer i køkkenet i min nye lejlighed – både jeg og min roomie er forelskede!:-)

 129. ville sætte dem i mine nye gallerihylder ude i min gang hvor der er en høj hvid væg fra stue etage og op til først rigtig god foto væg :-)

 130. Hej Malene (min navnesøster)
  Sikke en fantastisk giveaway, den ville jeg elske at vinde. Ville falde på et tørt sted da jeg pt er ledig og min kæreste har KÆMPE gæld (forhenværende ludoman)….og jeg efter at være rimelig fast IG ser mange andres fine billedvæg og ønsker mig brændende selv en. Det ville blive på den ene væg i vores gang, som ligger midt i vores lejlighed, så går igennem den hele dagen lang (jo hjemme meget)og er sikker på jeg vil blive glad, i min ellers lidt triste hverdag, hver gang jeg/vi er i gangen….og BONUS vil komme til at kunne se den når jeg ligger i min seng, endnu en grund til højre side af sengen er bedst haha.

 131. Sikke en dejlig præmie :) Jeg kunne rigtig godt bruge noget nye at hænge på min væg – Lige nu hæger det sammen på mine vægge som da jeg flyttede ind for 10 år siden. Så det ville være fedt med noget nyt på væggen i vores køkken alrum

 132. Wow en lækker præmie! Hvis jeg vinder de fine billeder, skal de hænge over min sofa i stuen:-)

 133. Den ville jeg hænge op af trappen fra entreen til 1. sal. Eller i min stue over læsestolen.

 134. Wauw. Jeg ville hænge dem i stuen i vores nye lejlighed :)

 135. Jeg vil give dem til min datter,som lige er flyttet i egen lejlighed,hun har ikke rigtigt nogen billeder til at hænge i sin stue. :)

 136. Jeg skal helt sikkert med til bazaren!! tak for tippet.

  Min kæreste og jeg skal til at flytte fra vores lille ungdoms, skråvægslejlighed, som har dannet rammen om vores første syv år sammen med ungdomsfester, de første skænderier (de første af mange ting) og hvor vi har lært at det skal være os to under samme tag. Nu skal vi til at flytte ind i vores voksen lejlighed og holde masser af “voksen” og senere “børne” fester og lære vores venner og de små rødder om ordentlig illustrations kunst med (forhåbentlig) denne smukke væg. Et symbol på voksenlivets smukhed og udfordringer.

  Kh Katrine

 137. Lige over min seng! :-)

 138. De ville pynte utrolig meget på vores meget hvide væg i min kærestes og min nye lejlighed <3

 139. Wow, sikke dog nogle lækre billeder! Jeg ville hænge deem i gang, som er det eneste rum uden skråvægge

 140. Efter 12 år i skønt hus, har jeg endelig “fået lov” at male endevæggen i stort køkkenalrum blød nougat-farvet. Dér kunne de billeder pynte gevaldigt – helt her oppe i Nordjylland :-))

 141. Så fede billeder. Flere af dem er allerede på min “nød til at eje når SU’en stiger” liste! – De skal helt sikkert hænge i det ene rum som min lejlighed består af (så kan jeg jo se dem altid).

 142. Jeg ved li præcis, hvor denne seje billedvæg, skulle være i mit hjem. :)
  Den skulle være, ved mit spise bord i stuen. For der er så tomt og de ville passe perfekt ind.

 143. Jeg ville hænge denne skønne samling af kunst på min vissengrønne væg i stuen, hvor der allerede nu hænger en Vissevasse, “Langebro”, som kunne trænge til selskab! <3 Ville elske disse flotte stykker vægpryd!!

 144. Jeg vil placere de smukke, smukke billeder over min sprit nye sofa i min sprit nye lejlighed. Der er ikke kommet noget op og hænge endnu, så det her ville være perfekt og passer i øvrigt lige ind i rummets farvetema. Jeg krydser fingre!

  Jeg skal helt sikkert også forbi basaren næste weekend.

 145. Jeg ville hænge dem på væggen over min sofa. Den er lige nu stor, tom og hvid, og jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal få taget hul på projekt “billedvæg”. Det der er jo den perfekte start!

 146. Så bliver det ikke meget bedre..Hold da op en lækker give away.
  Jeg liker siden i forvejen, og følger kunstnerene også. Jeg vil hænge billederne op på den endevæg i min stue, hvor jeg kan glæde mig over dem, hver eneste dag.
  De vil få selskab af to plakater, som hænger der i forvejen. Væggen er nemlig under opbygning – så der kun hænger skønne plakater og en hylde med mine smukke æsker fra Hay og House Doctor. Det kunne være fedt at vinde.
  Hilsen fra
  Birthe R. Nygaard

 147. Ih, vil gerne deltage, og er jeg heldig skal de hænge på væggen i vores nye hus :)

 148. Vi har netop gået og renoveret vores lejlighed i 1 år. Endelig er det tid til at få billeder hængt op på vores hvide vægge! Hele den billedvæg ville bare passe perfekt indtil vores stue – og passer lige til vores stil!! :) For at det ikke skal være løgn, har vi kun 1 billede hængende i vores lejlighed og det er KBNHVN med Knippelsbro – så det kunne ikke være meget bedre at få den billedevæg herhjemme!! :)

 149. Hvor er de fantastiske, de prints! Jeg deltager med stor iver og ville placere billedvæggen over min nyindkøbte teakkommode.
  Den mangler i den grad selskab. :-)

 150. Væggene i min stue trænger gevaldigt til et løft, så det er bare at vælge et sted at starte :)

 151. Jeg ville hænge de fine billeder i opgangen fra stuen til første sal hvor vi er igennem mange gange dagligt

 152. Uha, hvor har man lov at håbe…. Hen over den nye kommode i stuen – kommoden er et gl. tandlægeskab og ville være ekstra fedt med lidt grafisk mod- og med-spil!

 153. Uh rigtig lækre billeder, de ville da passe perfekt på den bare væg ved siden af min seng.

 154. Der er ingen tvivl: Jeg skal til at nyindrette min entré, og er gået i gang med at finde billeder, til en billedvæg.Disse übercool billeder ville passe perfekt ind. De kommer til at hænge på en tapet fra Scion i en lys blå farve og på den modsatte væg skal hænge Muutos dot-knager. Det kunne være FEDT at vinde:-)

 155. Hvis jeg vinder konkurrencen og hermed alle disse udsøgte billeder, vil jeg placere de vunde billeder mellem billederne på min i forvejen ophængte billedvæg – iblandt bl.a. Piet Hein og Morten Løfberg. Jeg er overbevist om, at en smule blide farver, som præmiebillederne har, vil pryde billedvæggen meget!

 156. Jeg har en hel bar væg som bare venter på disse fine sager . Vi har fået malet stuen og jeg har med vilje ikke hængt noget op fordi jeg ikke helt har vidst hvad der skulle hænge der. Det er væggen ved vores spise stue :-)

 157. Det ville passe så godt på min nu tomme væg, på mit nye værelse!! ;)

 158. I soveværelset. På væggen over min sofa.

 159. Hold da op det er nogle flotte billeder. Jeg har faktisk et ret så stor væg der bare står tom. har tænkt i længere tid at jeg skulle have lavet mig en billedevæg, men så har jeg ikke lige fået samlet nok flotte billeder til at det vil give den fede effekt! Så disse billeder vil smykke min væg noget så smukt – ej :D

 160. Nogle på datterens værelse og resten i stuen.

 161. Væggen på vej op ad min trappe til 1.salen. Ville se SÅÅÅ fint ud :)

 162. Alle de fine billeder skal da helt sikkert hænge i min soon to be-nyistandsatte stue ;-)

 163. Jeg er så heldig lige at være flyttet i ny lejlighed hvor der er massere af hvide bare vægge!

  Jeg tror denne billedvæg skal hænge over mit skrivebord – det vil være perfekt inspiration.

 164. De smukke billeder ville pynte på mine alt for hvide vægge i stuen!! Jeg krydser fingre jeg er den heldige!!

 165. Skal pryde vores entre, så vi hver evig eneste dag vi kommer hjem får den fineste velkomst og kan skænke LOFT Bazaaren en tanke ;-)

 166. De super fede billeder skulle helt klart hænge over den nye sofa, jeg snart skal have. Det kunne se så fint ud!

 167. Det er næsten svært at vælge. Vi er lige flyttet fra lille lejlighed til stort hus, og med alle de tomme vægge har vi jo brug for oceaner af billeder. Men denne billedvæg skal – hvis den blir min – være i vores sofa-/hygge-stue. Den er et godt alternativ til at se på fjernsynet. :)

 168. Smukt! Vores hus har netop fået en overetage, og jeg ville placere dem, så det var det første man så, når man kom ovenpå. Vel at mærke centreret omkring et sted, hvor to vægge mødes, så hjørnet ville danne centrum for billederne.

 169. Sikke flotte billeder. Jeg følger Berta’s Blah på instagram og har fulgt hendes arbejde med dette billede. Det er blevet så fint :) Alle billederne er så super flotte og hos mig skulle de hænge i vores lange gang, så er de det første man ser når man kommer ind ad døren og man kan glæde sig over dem hver gang man skal fra et rum til et andet i lejligheden.
  På ærespladsen ;)

 170. Jeg har egentligt flere muligheder.. Efter vi flyttede i hus, er der stadig to store vægge, som er helt tomme, og skriger efter lidt smukt! Jeg synes faktisk det kan være rigtigt svært at få sammensat billeder rigtigt, og ikke mindst dyrt – hvilket er rigtigt ærgerligt, især når kæresten ikke deler samme overbevisning om, at det er SÅ nødvendigt ;-) Jeg krydser fingre for at I vælger mig

 171. Wauw!! På væggen oven over min sofa i stuen ;)

 172. Så flotte! Ville give vores helt hvide soveværelse karakter.

 173. Jeg vil hænge dem i vores store, åbne gang, så jeg kan se på dem hver dag, når jeg kommer ned ad trappen fra førstsalen :-)

 174. Jeg ville hænge de smukke billeder på mine meget bare og hvide vægge i min nyindflyttede lejlighed. De skriger efter billeder som disse! :)

 175. Jeg har en meget stor bar væg på mit kontor, væggen er hvid og skrivebord mm. er i træfinér, det ville pynte gevaldigt med denne fine billevæg.

 176. Hvor er de fede – det ser helt fantastisk ud, på den måde du har hængt dem,
  Jeg ville hænge dem i vores stue.

 177. Jeg prøver det på dansk nu, forsi jeg er fra Berlin. Jeg elsker København og jeg elsker billede. Jeg var denne år i København for 4 måneder og skulle tilbage til Berlin for at slutte min Studium. Jeg vil så gerne have billeder på væggen i mit værelse i Berlin, fordi jeg kan have en lille smulle København derhjemme. Savner at værre i Købenavn…Hjælp mig med det… <3

 178. Jeg er for første gang i mit liv, ved at lave en billedvæg. Jeg har lige malet stuen og har både en tom væg over sofaen og en tog væg ved indgangen til stuen som er ved siden af spisebordet, jeg har indtil videre fået købt to billeder, så der er lang lang vej endnu og lige pt står der en kæmpe stor biografplakat ved indgangen til stuen med monster som min søn scorede sidst vi var i bio, den skal så ind på hans værelse i weekenden for så er vi færdig med det også vil der være temmelig tomt, selvom man er ved at være lidt bims af monster plakat :-D men alt for børne så syntes mor trænger til lidt forkælelse ;-)

 179. Lækker præmie.
  Jeg er netop ved at lave en billedvæg i min stue – så denne præmie må meget gerne bidrage til væggen.

 180. Sikke en lækker præmie, lige hvad jeg længe har gået og drømt om! Jeg vil lave en billedvæg i mit soveværelse, som endnu ikke har fået dekoreret sine vægge efter fornyelig flytning. Det ville blive væggen over min seng.

 181. Uhh sikke en lækker præmie, hvis heldet er med mig så skal billederne hænge i mit soveværelse modsat min seng.. Det vil hjælpe på morgenhumøret med lækker kunst som det første man møder på vej ud af sengen :)

 182. Helt vildt flotte billeder :) hvis jeg bliver den heldige så skal de hænge på en af de meget tomme vægge i min kommende lejlighed jeg overtager om små 20 dage :)

 183. Super fede billeder! Jeg har masser af vægge i min lejlighed, der mangler billeder men de her billeder skulle hænge i min stue hvor der er en kæmpestor tom væg!

 184. Ååååååh! Sikke en lækker giveaway. :) Jeg ville helt klart placere min billedvæg i mit soveværelse, da jeg har en stor hvid væg uden den mindste smule udsmykning. Det ville være lækkert med lidt opfriskning. :) Held og lykke til alle!

  Mail: Kamilla.Nielsen@hotmail.com

 185. Jeg er lige flyttet, og mangler noget pynt til huset, og disse billeder ville passe perfekt til min indretningsstil!

 186. Wauu en lækker præmie. Jeg flytter i hus og har massere af tomme være at vælge imellem. Jeg tror dog at de ville komme op i det store køkken/ alrum som bliver husets centrale rum.

 187. Jeg har lige overtaget en flot og fin lille andelslejlighed på Østerbro. Jeg er så heldig, at den forrige ejer har passet så godt på den, at jeg ikke behøver at male her. Men i stuen er der en væg med lige præcis 9 søm, så det må næsten betyde, at mig og de billeder er meant to be? :-) Kh

 188. Når jeg flytter til en lejlighed efter jeg har gjort min STX færdig vil jeg gerne pryde væggen med denne serie :-)

 189. Wow kunne bruge dem både i mit sommerhus, som godt kunne trænge til en lille opdatering, med alle de skønhedder, og i mit hjem ville de også se dejlige ud! Kh Karen Marie

 190. Jamen det er jo LIGE sådan en billedvæg jeg står og mangler. Har samlet kort og prints længe nu, men er bare ikke helt tilfreds, for det mangler ét eller andet. Og det er jo de smukke illustrationer man kan vinde her!! De skal naturligvis pryde den bare væg i stuen over vores sofa, som i over et år nu har ventet på den helt rette udsmykning. Jeg krydser alt hvad krydses kan, for at jeg bliver den heldige vinder :-)
  Tak for en dejlig blog. Kh Line Cecilie

 191. Enten over mine to yndlings lænestole eller sprede dem ud i min lejlighed, så der kommer små fine indslag i alle rum :)

 192. Sikke en fin præmie! Min kæreste og jeg står foran en flytning – i den nye lejlighed skal billederne hænge i vores køkken, da det er der, jeg bruger mest tid, når jeg er hjemme.

 193. hvor en fed præmie, den skal hænge på min datter alma´s værelse
  marianne.lykke@gmail.com

 194. De fine billeder ville komme til at hænge i stuen i min nye lejlighed, som jeg snart overtager! :)

 195. Der bliver ryddet en væg i stuen, hvis jeg er den heldige vinder

 196. Wow, hvor er det en lækker samling for et pastelforelsket hjerte som mit. Jeg vil dekorere endevæggen over vores gamle Chesterfield-sofa i stuen med de fine herligheder.
  God weekend til dig :-)
  Vh Katrine

 197. Jeg ville placere billederne ved min tomme hvide væg, ved siden af min seng :)

 198. Mit soveværelse vil få en stor opgradering med en flot billedevæg!

 199. Sikke en FIN væg! Den ville klæde mit hjem :)

 200. Yeah! De vil passe perfekt i min spisestue, sammen med mine forældre gamle stigereol, som jeg er i færd med at forvandle :)

 201. De er bare pæne !! :) Jeg ville hænge den i min entre hvis jeg er den heldige :)

 202. Jeg ville placere min billed væg, på min væg som er tapetseret med det flotteste tapet oven over min seng. Billederne vil stå så godt til mit sengebetræk og ikke mindst tapetet! Farverne og stilen på billeder passer lige ind! Jeg krydser så meget fingre! ((:

 203. Jeg ville placere min billedvæg forenden af vores spisebord , så kunne jeg sidde og nyde den hver aften :)

  Jeg håber , krydser og håber lidt igen

  Eva Vejlstrup

  eva_vejlstrup@hotmail.com

 204. Væggene ved trappen op til 1. etage trænger til noget, så der ville jeg placere min billedvæg

 205. De skal da helt klart hænge i min stue, der trænger til netop sådan et frisk pust.

 206. Jeg ville dele billederne op, så “Kenya” og “Kbnhvn langebro” skulle op i min kommende datters værelse, da farverne passer perfekt! Så vill jeg hænge den rygende dame op inde i stuen, den vil matche godt til de par andre ting vi har på væggene.
  Resten skulle hænge ved min nye kreative plads i vores entre.

 207. Billederne skulle hænge på væggen bag vores spisebord, så kunne jeg sidde og nyde dem fra min plads ved bordet

 208. Jeg har en stor hvid væg i min stue, hvor de fine billeder ville passe helt perfekt!
  :-)

 209. Hvor er de bare skønne!! Jeg skal til at finde en ny lejlighed nu her, og de ville virkelig bare komme på den væg, hvor man kunne se dem så snart man træder ind i rummet, så de virkelig kan komme til deres ret :) Hvilket rum kan jeg, men gode grunde, ikke afgøre lige nu – men tænker stuen :)

 210. Jeg ville helt klart sætte hænge dem op i vores nye entre, så vi kan få skabt en dejlig velkomst-stemning til dem, der træder ind ad døren :)

 211. Billederne vil passe perfekt i vores entre ❤️

 212. Jeg ville hænge den super flotte billedvæg i min stuen da jeg i den grad mangler noget at hænge på væggene og gerne vil kunne nyde dem så meget som muligt :)

 213. Sikken en fin konkurrence. De smukke billeder ville pynte min nymalede hvide væg i min nye stue :)

 214. Hvor er de fine!
  Vi har en hel tom væg i soveværelset, hvor de pynte så flot.

 215. I min stue :-) Der trænger til lidt hygge.

 216. Hvilken FANTASTISK give away!!!
  Jeg har en stor, tom, hvid, nøgen væg i stuen, der skriger på en billedvæg! Det har den gjort længe, men jeg kan åbenbart ikke overskue at få samlet billeder sammen. Det ville ellers godt nok lige sætte prikken over i’et i min lille lejlighed :D krydser alt hvad der krydses kan!
  Venlige hilsner, Line

 217. Jeg er selv på udkig efter en smuk billedvæg til min nye andelslejlighed på Østerbro!
  Jeg ville hænge billederne på min grå væg, ovenover min nye sofa til at fuldende indretningen på stuen!

  :-)

 218. De skal da hænge så de er det første man ser når man kommer ind i mit lille fine hjem :D

 219. Jeg ville hænge billederne i mit soveværelse i min nye lejlighed.. Er sikker på, at de ville gøre det noget rarere at stå tidligt op om morgenen, til sådan en fin udsigt.. :)

 220. Billedvæggen skulle hænge på væggen ved vores seng i min og min kærestes nye lejlighed, hvor væggene endnu står nymalede og tomme :)

 221. Jeg vil placere billederne to steder faktisk. Det ene sted er ved siden af mit tv, hvor der mangler lidt plads. Det bliver måske kun et enkelt billede eller to.
  Resten skal hænge over min sofa, hvor vi endnu efter 1,5 år (!) i lejligheden, ikke har fundet det, der skal hænge der :(

 222. Den skal da hænge i min nye stue i den lejlighed jeg flytter ind i på lørdag!! :-D

 223. Jeg ville hænge dem midlertidigt på mit lille værelse jeg har hos mine forældre, og så glæde mig til at hænge dem op i den lejlighed jeg forhåbentlig har til sommer :)
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

 224. Ihh hvor er de fine <3 … jeg vl hænge nogle af dem op på den væg jeg lige har malet i soveværelset og resten inde i stuen. Jeg har et stort vindue og i det ene hjørne har jeg netop fået hængt den fineste kobber loft pendel op – så der bliver vinter/læse/hygge/kigge ud af vinduet hele dagen lang krog.

 225. Wow, en fed konkurrence! Vi er i gang med at rykke rundt i vores lejlighed og har pludselig fået en hel fri væg i spisestuen, hvor denne billedbæg ville passe perfekt ind!

 226. Wauw, billederne skal hænge i vores soveværelse som i den grad trænger til et pift

 227. Sikke en SMUK billedvæg!! Hvis jeg vinder, skal den hænge i vores fine nye køkken!

 228. Billederne vil pynte flot på væggen i min nyindrettet hyggekrog i min nye lejlighed. Jeg indrettede krogen med en idé om, at jeg skulle bruge timer i min lænestol på at læse bøger. Jeg har endnu ikke fået sat mig i stolen, men er lykkelig for hjørnet, og glæder mig til at sidde der med en kop the en efterårsaften. Med en masse fine og inspirerende illustrationer på væggen, er jeg overbevist om, at hyggekrogen snart vil blive taget i brug.

 229. Jeg ville hænge den smukke billedvæg over min sofa – det ville give et nyt look til min stue. Jeg krydser fingre!

 230. Hvis JEG var så heldig at vinde, så ville jeg placere billedvæggen på min store og lyse stuevæg, som er det første man ser, når man træder ind i min lille studielejlighed i hjertet af Nørrebro.. og så ville jeg virkelig føle mig taknemmelig og utrolig glad! :-)

 231. Uhh jeg ville hænge dem over mit spisebord – de ville pynte Ihh så meget!! krydser alt hvad krydses kan og håber at jeg vinder!!!

 232. Alle disse billeder skulle hænge i mit køkken hvor Wiinblad pt hænger så ensomt…..

 233. Jeg ville placere den i vores stue :) De er SÅ fine!

 234. de skulle hænge på min ca 2×2 meter hvide væg for at give noget liv, da de bare er fantastiske:)

 235. Hold op nogle skønne billeder. Jeg skal flytte om to uger, og har hele tiden haft planen om at lave en sådan billedvæg, men som studerende og nylig lejlighedsejer, er der ikke penge til det, så denne præmie ville falde på et tørt sted :)

 236. Wauv hvor er de fine, de vil passe så fint over min sove sammen med “Indianeren” der allerede hænger der og er tegnet af Nana Kronborg : )

 237. Jeg mangler en billedvæg lige over min køkkenvask, så der er noget smukt at kigge på, mens man tager den kedelige opvask :)

 238. Er der nogen, der kender et sted, hvor man kan finde ligende rammer? Sorte og helt tynd kant (:

  • Hej Sarah, Rammerne er fra glarmester Kjærulff på Amager. Oliebladsgade 5. Sort alminium.
   Kh. Malene

Leave a Comment

Email (will not be published)