Messer Produkt og design (Interior design)

Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt

(English version is available at the bottom – and with each photo)

En del er jer som følger mig på Instagram (@boligcious) ved, at jeg har været på “Tendence” messe i Frankfurt – i har jo nærmest været med mig, og det har været så fedt at se jeres engagement, og kommentarer hver gang jeg har lagt billeder op:-)

“Tendence” er en Design og interiør messe for fagfolk og presse. Det er her butiksejere køber ind til deres forretninger.
“Tendence” er ikke en stor messe, når du sammeligner den med “Ambiente” (læs om mit besøg i februar her), som afholdes i Februar, og er verdens største messe for forbrugsgoder – men sammeligner du den med en dansk messe, ja så er Tendence stor.
34 danske brands var repræsenteret ved messen, og det er enormt flot taget i betragtning af, hvor lille et land vi er. Jeg tror faktsik (uden at lægge hovedet på bloggen (blokken)), at vi var en af de mest repræsenterede lande. Der er et PR bureau, jeg nævner ingen navne (Dimex), som gør et stort stykke arbejde.

Jeg laver et indlæg en af de næste par dage med stemningsbilleder fra messen. Jeg skal lige lande og kigge mine billeder igennem. Indtil da, vil jeg gerne dele de 4 designs/designere, som jeg blev mest begejstret for på Tendence 2013

Boligcious “Tendence” Favoritter

Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt

Sabine Bischof for Schmidinger Moebelbau
Jeg faldt pladask for denne stol. Den hedder TRIX og er designet af Sabine Bischof. For mig er det en fortolkning af den gamle stol med hjerteryg og hjerteudskæring, som var meget klassisk for en hel del år siden. Designet har fået et lille drys Eames og en knivspids Arne Jacobsen, og så har man en moderne version af hjertestolen. Denne fortolkning står dog for min egen regning, jeg har ikke spurgt Sabine Bischof om hendes inspirations kilde, men mon ikke den stikker i den retning.

Læse mere om stolen her

Beautiful chair by Sabine Bischof. A modern interpretation of the classic heart-chair. I would think that Sabine has been inspired by Arne Jacobsen and Eames, and has created her own unique design. Very beautiful and original. Read more here

Gommini
Kraftigt karton er disse børne produkter lavet ud af. Skønt design, meget æstetisk og moderne.
Gyngestolen ligner nærmest en skygge, når den står i et miljø og dukkesengen kan vendes og bruges som en lille yndig bænk. Særlig vild er jeg med dukkehuset, som kan klappes helt sammen, og som i al sin enkelhed er ret så fint! Læs mere om Gommini her

Children’s furniture made ​​of thick carton. Stylish and aesthetic in the expression. The rocking horse almost looks like a shadow when placed in a room. The doll bed is multifunctional and the doll house is brilliant, it can easily be folded – a dollhouse to go!
Read more Gomminis beautiful design her

Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PA Design
Igen et meget enkelt udtryk og design. Disse opbevaringsrum er i papir og lige til at montere på væggen – point for idé!

Again, a very simple expression and design. These storage containers are made ​​of paper and ready to mount on the wall – 5 points for the idea!

 

Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt

PA Design står også bag det innovative stel herunder. Togskinner i porcelæn som serveringsfad og i de små vogne kan ligge tilbehør. Beklager billedet, men designet her er så nyt, at de endnu ikke har fået taget billeder af det. Læs mere om PA Design her

Brilliant is the idea of ​​serving food on rails made ​​of porcelain. I fell in love with the concept immediately and could clearly see my little boy’s excited face for me. The rails can be placed as you wish and you can make a festive train track dinner, the little wagons can contain small appetizer’s. Learn more about PA Design her
  

Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt

English recap:

Those who follow @boligcious on Instagram, know that i’ve been at Tendence trade fair in Frankfurt. Tendence is a trade fair where store owners purchase products for their shops.

The fair is smaller than Ambiente also held in Frankfurt in February, and is the world’s largest trade fair for consumer goods. However, it is still a big fair i think.

34 Danish brands were represented at the fair and that is quite a lot taken our small country into account. I believe we were among the best represented countries.

It was an exciting show where I was met all of the well-known brands and got to meet a lot of new brands. The fair is divided into a Living area and Giving area.

One of the next day, I will bring pictures from the fair, but today I want to introduce you to the four designs that I was most excited about.

 

Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt
Artikel
Boligcious 4 favoritter ved Tendence messen i Frankfurt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Monica LivingSweetLiving
    august 27, 2013 at 18:57

    Nej, hvor den togbane sjov! Et kæmpehit at servere frokost på i familien, der elsker det urtraditionelle eller til brug ved en børnefødselsdag.

Leave a Reply