INTERIØR Messer Uncategorized

Boligcious Formland/UP farvoritter 2013

Jamen så fik vi også lige besøgt Formland/UP 2013 i Herning i sidste uge. Det er i den grad messetid og Boligcious er selvfølgelig med alle vegne, så vi kan holde os og dig opdateret.

Formland UPgraded er en stor fagmesse, og som journalist eller blot almindelig nysgerrig person, kan messen godt virke lidt tung og uoverskuelig. Nok er der masser af lækre nyheder, men der er også meget ,som falder helt uden for min kategori. Nu er det jo heller ikke en messe for os, men for alle de butiksindehavere som skal have fyldt deres butikker op, det kunne være sjovt at høre deres mening om messen! Speak up hvis du følger med:-)

Boligcious Formland/UP farvoritter 2013Jeg kørte til messen med min kollega fotograf Sisse Langfelt. Vi fik anledning til at gøre den lange køretur lidt sjovere, i en Mini Cooper skaffet i dagens anledning fra biludlejningsfirmaet Sixt. Jeg har længe gået og overvejet en Mini Cooper, så det var jo perfekt at kunne teste den på denne lange køretur. Super fed bil – nu overvejer jeg ikke længere, den skal jeg da ha! (når børnene er blevet store og flyttet hjemmefra)

 

Design Favoritter

Vi fandt naturligvis masser af lækre nyheder som vi snildt kunne kalde favoritter, men min top 6 får du her. Disse 6 skønheder er allerede noteret på julegavelisten, omend nogle er lidt mere realistiske ønkser end andre:-)

Hvilken af “mine” favoritter er du også lun på?

 

Boligcious Formland/UP farvoritter 2013

1. Smuk kobber krukke med marmor låg designet af Mette Hagedorn fra BASE212
2. Lampen TILT er en funktionel lampe, som ikke blot kan skifte lysretning ved at tilte den i en indbygget løbegang, som ligge i lampens skærm, men også skifte designudtryk! TILT er fra Lampefeber og den vandt faktisk Formlands Design Award i år, tillykke til Lampefeber, vi er vilde med den!
3. EMMA er Steltons nye termokande. Jeg faldt pladask for designet som faktisk er en moderne fortolkning af Madam Blå kanden. EMMA fås i sarte blå nuancer og til både te og kaffe. Detaljen med træhanken er så lækker og nordisk, at kanden her allerede er havnet på toppen af min ønskerseddel!
4. Jeg indrømmer gerne (som om I ikke allerede ved det:-)) at jeg er en sucker for Royal Copenhagen Smørkrukken her er ingen undtagelse. Blot en af Royals mange smukke nyheder i år.
4. Vi faldt på r…. over Urban Greenhouse! Super cool koncept med mobile flotte drivhuse. Vi blev enige om, at dem gad vi godt have et par stykker at på kontoret, vi ville bruge dem som små mødelokaler, cool ikk? Drivhuset koster 19.000 kr.
6. Stolen her hedder Mammoth og er fra NORR11. Jeg viste jer den på Facebook for nylig. Nu har jeg prøvet at sidde i den og den er også på toppen af min ønskeliste! Man sidder rigtig godt i stolen og jeg vil vædde med, at man tager en god lur i den også. Øreklapperne indbød i hvertfald til kinddans, håber det bliver os to en dag Mammoth ♥ Selvom stolen ligner en million, så koster den kun 7999 kr. hos NORR11

 

Boligcious Formland/UP farvoritter 2013
Artikel
Boligcious Formland/UP farvoritter 2013
Beskrivelse
Jamen så fik vi også lige besøgt Formland/UP 2013 i Herning i sidste uge. Det er i den grad messetid og Boligcious er selvfølgelig med alle vegne
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Cecilie
  januar 28, 2014 at 13:58

  Kan man købe noget på messen. Jeg skal afsted i år, da jeg har vundet billetter, men er i tvivl om jeg overhovedet har mulighed for at købe noget som privat person, eller er det ren inspiration?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 28, 2014 at 21:52

   Hej Cecilie
   Man kan ikke købe noget på messen, desværre. Det er ren inspiration, det er på messer som Formland at butikkerne køber ind til deres varelager. Du skal bare nyde at du får en forsmag på, hvad du kan glæde dig til henover foråret og sommeren. God tur:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply