DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

The Cold – Dagens Poster

Ruben Ireland illustreret nogle meget dramatiske illustrationer. Med sort og grå får han skabt et spændende men også dystert univers. Det er næsten altid kvinder han illustrerer, og udtrykket er meget “rent”, skarpe linjer og kontraster. Jeg er ret imponeret over hans evne til tryllebinde beskuren og få os til at se det smukke i de her dystre universer som han skaber.

Du kan se mange af hans værker her

The Cold - Dagens Poster

The Cold – Toadys Poster
Ruben Ireland’s illustrations are often very dramatic. With colors like black and grey, he creates an exciting but also gloomy mood. It’s usually women he illustrates, and the expression is very “clean”, with sharp lines and contrasts. I am quite impressed with his ability to mesmerize the audience and make us see the beauty in these gloomy illustrations.

You can see more of his work here

The Cold – Dagens Poster
Artikel
The Cold – Dagens Poster
Beskrivelse
Ruben Ireland illustreret nogle meget dramatiske illustrationer. Med sort og grå får han skabt et spændende men også dystert univers. Det er næsten altid kvinder han illustrerer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply