INTERIØR Messer

#3 – Defining Scandinavia – favoritter fra designmessen august 2013

Her kommer den sidste del af de tre indlæg, vi har lavet om tendenser og favoritter fra Defining Scandinavia 2013.
#3 - Defining Scandinavia – favoritter fra designmessen august 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. “What We do” hedder firmaet bag disse skønne trædekorationer til væggen. Jeg opdager lige nu, mens jeg skriver, at dette billede også var med i foregående indlæg, men det gør ikke spor, det giver nemlig anledning til at fortælle om nogle af de øvrige ting du kan finde hos “What we Do”. Vidste du fx at er dem som har agenturet på de smukke Snowpuppe lamper? -og de smukke “NotKnot puder designet af islandske Ragnheiöur Ösp? Tjek alle de fede produkter fra What we Do 

2. FUSS hedder det danske firma som designer de her fede puder. De er er i fin strik, lækker kvalitet og i fede farvesammensætninger. Jeg er faktisk lidt stolt over, at jeg gik i klasse med Karen Mimi som står bag designet, skøn og talentfuld personlighed er hun:-) FUSS designer også mange lækre ting for bl.a. Bolia.

3. Place De Bleu er en smuk virksomhed, og når jeg skriver smuk, så mener jeg ikke blot det åbenlyse, nemlig det smukke design, men hele den forretningsidé som firmaet Place de Bleu er bygget op omkring. Gør dig selv en tjeneste og læs dette indlæg som jeg skrev for halvandet år siden, om Place de Bleu’s koncept og smukke tankegang.

4. HAPPY LIGHT NYHED! – Vi kender alle til de fine lyskæder Happy Light ikke sandt? Firmaet Just White har netop fået disse skønhedder hjem! Store enkelthængende Happy Light pendler. Det ser altså lækkert ud, når de hænger samlet sådan her.

5. Gyngestolen her er fra ULAB-Living, og man sad forbløffende godt i den. ULAB er dansk design og du finder en hel serie af denne type stole. Fælles for dem alle er, at de kan anvendes inde og ude.

6. Trimm Copenhagen har designet en hel serie sækkestole i atypiske former. Designet er super cool og råt og det geniale er, at materialet vandtæt. Møblerne kan stå ude året rundt. Vi var vilde med det, og opfordre dig til at besøge TRIMM Copenhagens hjemmeside, da dette billede absolut ikke er det bedste. De er FEDE sir’ jeg dig!

7. Applicatas fine huse har fået nye farver. Applicata har også suppleret sortimentet op med nogle smukke bakker. Rammen er i træ, og bunden er akryl. De fås i sarte pasteller og neon farver. Total must-have for en NEON nørd som jeg!

8. …og jep WE LOVE IT! – “Snowpuppe” nu i neon, er de ikke smukke? Kontakt “What We do” for at finde nærmeste forhandler.

#3 – Defining Scandinavia – favoritter fra designmessen august 2013
Artikel
#3 – Defining Scandinavia – favoritter fra designmessen august 2013
Beskrivelse
Her kommer den sidste del af de tre indlæg, vi har lavet om tendenser og favoritter fra Defining Scandinavia 2013.                   &
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Henriette
  august 11, 2013 at 19:56

  Bakkerne fra Applicata findes ikke på deres hjemmeside! Har du nogen idé om, hvornår de kommer i handlen?

  Ellers nogle dejlige ting, du har fundet! 😉

 • Reply
  trine
  august 14, 2013 at 06:32

  skulle der mangle lidt inspiration kan Danmarks boligmesser findes her
  http://messeguide.dk/events/kategorier/boligmesse/

 • Reply
  Hanne // WhatWeDo
  september 16, 2013 at 15:19

  Tak for de pæne ord og de fine blog posts -keep up the good work 🙂

Leave a Reply