Messer Produkt og design (Interior design)

#2 Defining Scandinavia – favoritter fra designmessen august 2013

Maria fortalte i fredags om hendes favoritter og besøget på Defining Scandinavia, og jeg forsætter og fortæller her lidt om min oplevelse af messen.

 

Om Messen

Defining Scandinavia er en ret ny messe, og allerede en af mine favoritter. Messen er hyggelig, vedkommende og overskuelig. Man har tid til at gå i dialog med designerne, og det synes jeg er et stort plus. Der var gjort rigtig meget ud af indretningen i alle standende, og det var en fornøjelse at gå fra stand til stand. Man trådte konstant ind i nye og kreative miljøer – det var meget inspirerende.

Tendenser

Materialer:Kobber, guld og messing er repræsenteret hos de fleste brands i større og mindre mængder, det er altså en tendens vi ser meget mere til dette efterår.
Også Kork, træsorter, læder og marmor som vi har set peake denne sæson forsætter og breder sig den kommende sæson.

Former og udtryk: Geometriske former, grafiske sort/hvide udtryk er også et must.

Farver: pasteller, pudder rosa, mintgrøn og små glimt af neon dominere i de kommende sæsoner. Sort og hvid spiller naturligvis også en stor rolle.

Vi ser også masser af kunstprint fra mange skønne kunstnere,. Kunst er blevet et væsentligt element i boligindretningen, fordi vi alle jagter den personlige indretningsstil, og det er med kunst man kan sætte sit eget præg.

Jeg fandt naturligvis mange favoritter og her kommer en lille håndfuld.

#2 Defining Scandinavia – favoritter fra designmessen august 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1: SKønne keramik dekorationer til væggen fra BALlab, designer Anne Louise Breiner – 2. Retro børnebord i de skønneste pastelfarver, vi var vilde med det! Sættet er fra Just White – 3. Smukke vaser stod side om side fyldt med smukke sommerblomster, en fryd for øjet! Vaserne her er en nyhed fra Anne Black – 4+5 Camilla og Camilla, pigerne bag LuckyBySunday havde som sædvanelig indrettet en kær og humoristisk stand. Jeg er absolut vild med de her to piger og deres firnurlige univers. – 6. Disse skønne trædekorationer er super fine, jeg skal have fingrene i et par stykker til min søns værelse. De er fra firmaet “What we do” Du skal helt sikkert et smut forbi deres website! – 7. Bob Noon havde hængt alle deres værker op på en væg, side om side, og så kunne man stå der og sukke over de mange fine illustrationer. Jeg fik også et kig på en kalender som kunstnerkollektivet netop havde fået lavet, og som vi kan glæde os til at have hængende, når vi tager hul på det nye år, den er skøn siger jeg dig:-) – 8. Et spændende samarbejde mellem keramiker Lena Pedersen og kunstneren Sofia Børsting har resulteret i disse smukke vaser. De sælges via Walnut Street – 9. Ditte Fischer er jeg også meget betaget af, her ser du hendes klassiske vaser og skåle i en ny og smuk grå glasur.

 

 

#2 Defining Scandinavia – favoritter fra designmessen august 2013
Artikel
#2 Defining Scandinavia – favoritter fra designmessen august 2013
Beskrivelse
Maria fortalte i fredags om hendes favoritter og besøget på Defining Scandinavia, og jeg forsætter og fortæller her lidt om min oplevelse af messen.   Om Messen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply