Belysning (Lighting) INTERIØR

3 onsdags godbidder – Det er maskulint, det er lækkert!

Når jeg nu sidder, og kigger på det her lille moodboard, jeg har lavet i dag med disse tre design godbidder, så kan jeg egentlig godt se, at det fremstår ret maskulint! Jeg håber at mine mandelige læsere (og dem er der faktisk en del af) bliver glade. Jeg synes nu også, selvom jeg er feminin kvinde, at det her er creme de la creme lækkert.

Er du enig?

3 onsdags godbidder - Det er maskulint, det er lækkert!

Den der lampe ikk? det er en rigtig lampe! er den ikke cool? Den hedder selvfølgelig “Flat Life light”. Den er selvfølgelig, fristes jeg til at sige fra Areaware, og kan købes hos Designdelicatessen.dk – Stram, stilren og grafisk puf fra Normann Copenhagen. Den hedder Circus Pouf, og den kommer meget snart i butikkerne. – Langue Lounge Chair fra NORR11, den er virkelig smuk og lækker i materialet. Du kan vælge mellem to forskellige træsorter og 3 forskellige farver skind – Damn den er hot!

3 onsdags godbidder – Det er maskulint, det er lækkert!
Artikel
3 onsdags godbidder – Det er maskulint, det er lækkert!
Beskrivelse
Når jeg nu sidder, og kigger på det her lille moodboard, jeg har lavet i dag med disse tre design godbidder, så kan jeg egentlig godt se, at det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Thor
  september 23, 2013 at 16:23

  Hehe.. her er i hvert fald en mandlig læser 😉
  Er vild med stolen og loungestole generelt. Har lige bestilt en – dog lige andet look, men elsker den her 80’er retro stil 🙂 Mit nye køb var den her http://unoliving.com/ridge-lounge-stol-9

  Tak for en god blog!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   september 24, 2013 at 08:37

   Jeg er SÅ glad for mine mandlige læsere:-) Tak for kommentar Thor, fed stil.

   God dag

Leave a Reply