Uncategorized

Nyheder fra Rice – I like it!

I går modtog jeg RICE kataloget Autumn Winter 2013.Nyheder fra Rice - I like it!

Kataloget er smækfuld af eye candy for alle os, der elsker farver♥

Der er masser af fine og skønne nyheder, som alle emmer af personlighed, charme og humor.
Jeg kunne for det første slet ikke begrænse mig, da jeg skulle vælge billeder, og jeg må indrømme, at jeg blev nødt til at starte på min ønskeseddel – min JULE ønskeseddel…. Jeeeeze!

 

Nytårsforsættet er røget i vasken

Omkring nytårsaften 2012/2013 lavede jeg et nytårsforsæt! Jeg har nemlig en fetisch når det gælder kopper, og havde efterhånden så mange forskellige serier og de fyldte for meget. Jeg gav væk, smed ud, og pakkede på loftet, og jeg besluttede at kun måtte samle på 3 serier.
Så skete der det, at jeg var til brunch i forbindelse med Charlottes (stifteren af RICE) nye bog Happy Home. Jeg var så heldig at få 2 af disse smukke te-kopper med hjem….. og JA så var jeg på den igen. Jeg er vildt glad for kopperne, og bruger dem hver morgen. -Hele serien er i det hele taget meget køn, se her:

Nyheder fra Rice - I like it!

Det værste er, at nu er der så kommet endnu en serie….. de klassiske RICE kopper, men i KERAMIK og to-farvet….. åh nej! se dem lige herunder…….-dem skal jeg da HA!

Nyheder fra Rice - I like it!

Der er også masser af fine accessories, som tasker, mobilholdere, nøglesnore, armbånd…. osv. Jeg forelskede mig i en rejsetaske også (for dem har jeg næsten heller ingen af:-) – Damn! se for øvrigt min ønskeseddel på instagram #boligciousønskersig
Tjek RICE kataloget her: http://issuu.com/peoplecarewecare/docs/produktsider_aw13_online/101?e=2297598/3428550

 

 

Nyheder fra Rice - I like it!

Nyheder fra Rice - I like it!Nyheder fra Rice - I like it!Nyheder fra Rice - I like it!

Nyheder fra Rice - I like it!

Nyheder fra Rice - I like it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Have you looked into RICE’s new catalog? A beautiful and colorful Fall / Winter collection is coming up and it is full of gorgeous, personal and humorous products. I must admit that after reading the new catalog, I had to start on my wish list – my CHRISTMAS WISH LIST … OMG!

View the full catalog here:


 

 

 

 

Nyheder fra Rice – I like it!
Artikel
Nyheder fra Rice – I like it!
Beskrivelse
I går modtog jeg RICE kataloget Autumn Winter 2013. Kataloget er smækfuld af eye candy for alle os, der elsker farver♥ Der er masser af fine og skø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply