Blog TAKE OVER UDENDØRS Uncategorized

Sommerbryllup by Brink Bryllup

Sofie Brink har jobbet som mange kvinder sikkert vil misunde, hun er “The Wedding Planner”. Med sit eget firma, Brink Bryllup arrangerer hun gudesmukke og perfekte bryllupper landet over. Sommeren igennem vil hun rapportere fra bryllupperne her på Boligcious.
Tanken er, at du kan få inspiration til dit eget bryllup, havefest, studentergilde m.v. Jeg giver hermed ordet til Sofie.

Sommerbryllup by Brink Bryllup

 

 

Så er årets første sommerbryllup veloverstået.

Brylluppet fandt sted i en privat villa nær Græsted d. 1.6.13 og jeg vil gerne dele en af mine absolut yndlings detaljer ved dette setup: Lyset.

 Sommerbryllup by Brink Bryllup Sommerbryllup by Brink Bryllup Sommerbryllup by Brink Bryllup

Lys giver mulighed for at fange og opretholde fokus og derved skabe en ønsket effekt og stemning. Og netop dette er gjort ved overstående billeder. Lyset i træet skaber en romantisk hule-agtig stemning og er en fin detalje, når mørket i haven falder på. De små lanterner op ad trappen indikere vejen og lyser op på en smuk og elegant måde.

Sommerbryllup by Brink Bryllup

 Levende lys, lanterner og lyskæder kan sagtens rykkes mere ud i haven. I kolonien. På terassen. Så brug nogen af sommerens loppemarkeder på at finde yndige glas og lav dem om til lanterner som kan pynte rundt omkring i skumringen.

God sommer
Sofie

Sommerbryllup by Brink Bryllup

De tre inspirationsbilleder er fra:

Billed af lysophæng på prærie : greenweddingshoes.com

Billed af lysophæng : Stylemypretty.com

Billed af lysgang : azulychocolate.es

 

 

Sommerbryllup by Brink Bryllup
Artikel
Sommerbryllup by Brink Bryllup
Beskrivelse
Sofie Brink har jobbet som mange kvinder sikkert vil misunde, hun er "The Wedding Planner". Med sit eget firma, Brink Bryllup arrangerer hun gudesmukke og perfekte bryllupper landet over. Sommeren
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply