HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Fed lejlighed i Malmø

Jeg følger en del svenske ejendomsmæglere, fordi de er vildt dygtige til at lave fede billeder. Danske mæglere kunne virkelig lære noget.

Jeg er fx. meget begejstret for Bo-laget.se, som har dygtige boligfotografer og stylister tilknyttet. Fotograf og stylist er med ude hver gang og de laver de smukkeste og lækreste billeder. På Bo-lagets web er boligens visuelle udtryk 100% i fokus, og så står alle de vigtige detaljer ude i højre side….. ah-men det er altså virkelig æstetisk guf! Home, EDC og I andre kan i så komme i sving, vær lidt kreative og innovative så vi kan få gang i det boligsalg. Jeg kommer gerne ud og giver et par gode fif:-)

 

Nyd lige denne skønhed, som jo i sagens natur er til salg og kunne få mig til at overveje at flytte til malmø. (se resten af billederne her: Bo-laget.se)

Fed lejlighed i Malmø Fed lejlighed i Malmø Fed lejlighed i Malmø Fed lejlighed i Malmø

Fed lejlighed i Malmø

Fed lejlighed i Malmø Fed lejlighed i Malmø Fed lejlighed i Malmø

Jeg er vild med det her køkken. Farvesammensætningen af det hvide, den sarte pistache og det fine gule gulv. Detaljen med at erstatte nogle af grebene med Muuto’s Dots knager er da også genial

Fed lejlighed i Malmø

Fed lejlighed i Malmø Fed lejlighed i Malmø

Fantastic home and it’s for sale! So if you dream about living in beautiful Malmø in Sweden, then this can be yours! Visit Bo-laget.se and see all the pictures, the price ect.

Source: Bo-laget.se

Fed lejlighed i Malmø
Artikel
Fed lejlighed i Malmø
Beskrivelse
Jeg følger en del svenske ejendomsmæglere, fordi de er vildt dygtige til at lave fede billeder. Danske mæglere kunne virkelig lære noget. Jeg er fx. meget
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sanne
  maj 29, 2013 at 15:04

  Bedre med billede på bloglovin, men det er desværre stadig kun en teaser af indlægget, man ser på bloglovin. Man skal stadig ind på originalsiden for at se hele indlægget.

 • Reply
  Mads
  maj 29, 2013 at 18:45

  Sådan skal en ejendomsmæglerside skrues sammen. Eneste minus er at man ikke får møbler og indretning med i købet 😉

 • Reply
  Winnie
  maj 29, 2013 at 18:58

  Det kunne danske mægler lære meget af, sender den lige vider til vores mægler, som trænger til et gevaldigt spark bag i 😉 så vores hus kan blive solgt.

 • Reply
  Katja
  maj 29, 2013 at 19:04

  Der er sket lidt siden jeg for 6 år siden kiggede på boliger i sverige – da var deres billeder håbløse!

  Men nu får jeg da helt lyst til at blive bolig fotograf 🙂

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  maj 30, 2013 at 06:41

  Fulstændig enig, Malene!!! De kunne bare lære SÅ meget det danske mæglere – håber snart de får øjnene op for hvad vi som stylister og indretningsrådgivere kan gøre og tager os med på råd. Jeg er i hvert fald også klar 😉

Leave a Reply