DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

Camilla Bendix – Dagens poster

Så blev det Camilla Bentix som kom på Boligcious’ Plakatsøjl. Camilla laver nogle fede illustrationer, meget grafiske og med gode farver. Dagens plakat er skøn fordi den vokser lidt ud af sin ramme og så er der lidt 3D effekt i den. Et andet KÆMPE plus Camilla får, er formatet, YES – bredformat!…. og jeg SAVNER plakater i bredformat!

Plakaten kommer signeret og kan købes i den fede webshop TANK OP
Camilla Bendix - Dagens poster


Today’s poster is illustrated by the Danish artist Camilla Bendix. I love that the illustration are so graphic and the way the image seems to grow out of the frame. Camilla uses some delicious colors and I give her thumbs up, for having made ​​a poster in wide format, thats unfortunately very a rare thing!

Find the poster in the cool web shop

Camilla Bendix – Dagens poster
Artikel
Camilla Bendix – Dagens poster
Beskrivelse
Så blev det Camilla Bentix som kom på Boligcious' Plakatsøjl. Camilla laver nogle fede illustrationer, meget grafiske og med gode farver. Dagens plakat er skøn fordi den vokser
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply