DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

Wildlife – Dagens poster

Kunstneren bag Dagens Poster kalder sig The White Deer. Jeg er ret betaget af universet, som er både feminint og råt. Jeg har vist et værk fra kunstneren før, et kønt værk, som vakte begejstring så vidt jeg husker. (se den her HAIR II)…

Jeg er spændt på hvad i synes om denne, læg en kommentar og lad mig høre……

Plakaten er fra Society6.com

Wildlife - Dagens poster

The artist behind Today’s Poster is called The White Deer. I am quite fascinated by the universe, because it’s both feminine yet raw. I have shown art work from this artist before, you guys were pretty excited as I recall. (see it here HAIR II) …

I am curious to hear what you think about this, leave a comment ……

The poster is from  Society6.com

Wildlife – Dagens poster
Artikel
Wildlife – Dagens poster
Beskrivelse
Kunstneren bag Dagens Poster kalder sig The White Deer. Jeg er ret betaget af universet, som er både feminint og råt. Jeg har vist et værk fra
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    mbp
    maj 12, 2013 at 07:51

    Fantastisk print og en fantastisk hjemmeside… har allerede købt mine 2 første billeder 🙂

Leave a Reply