DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

A House – Dagens poster

Grafisk og arkitektonisk print af Kristina Dam. Dagens Poster er fra en serie af smukke prints med forskellige udtryk og baggrundsfarve. Illustrationerne fås i både A4 og A3 og de leveres signeret og nummereret. Limited edition af 100 stk.

Kan bl.a. købes hos Casanovafurnitures.dk

A House - Dagens poster

 

Graphic and architectural prints by Kristina Dam. Today’s poster is from a series of beautiful prints with different expressions and background color. The illustrations are available in both A4 and A3 and comes signed and numbered. Limited edition of 100 pieces.

You can buy it at Casanovafurnitures.dk

 

 

A House – Dagens poster
Artikel
A House – Dagens poster
Beskrivelse
Grafisk og arkitektonisk print af Kristina Dam. Dagens Poster er fra en serie af smukke prints med forskellige udtryk og baggrundsfarve. Illustrationerne fås i både A4 og A3
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply