DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poste by Louise Thrane Jensen

I går var jeg i Jægersborggade på Nørrebro. Jeg er vild med den gade! Der var stort loppemarked, så gaden var proppet til bristepunktet og der var en fantastisk stemning. Jeg har dog ikke temperament til at bevæge mig som sild i en tønde, og jeg interessere mig ikke rigtig for brugt tøj. Derfor blev jeg glad over at opleve at forretningerne også havde åbnet, og det lille galleri CMYKKLD havde også åbent… JUHUUU.

Jeg kom selvfølgelig hjem med endnu et værk til væggen, denne gang til min søns værelse. Kunstneren Louise Thrane Jensen skaber vidunderlige, humoristiske universer, og jeg er vild med hendes skægge figurer og illustrationernes sjove fortællinger. Louises streg er finurlig og farvevalget gør plakaterne eksklusive og grafiske i udtrykket.

Denne plakat kunne jeg ikke stå for, og den hænger lige nu på Wilfreds værelse.
Dagens Poste by Louise Thrane Jensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yesterday I visited Jægersborggade in Nørrebro. I love the street! It was the day of the famous flea market so the street was crammed and there was a great atmosphere. However, I haven’t got the temperament to move in line, and I interested me for used clothing. Therefore, I was delighted to discover that the shops was open, and the small gallery CMYKKLD was also open … YAY.

Of course I came home with yet another piece for the wall, this time for my son’s room. The artist Louise Thrane Jensen creates wonderful humorous universes, and I love her funny characters. Louise’s stroke is whimsical and the color selection makes the posters exclusive and graphic in the expression.

I couldn’t t resist this poster, and now it hangs in Wilfred’s room.
 

 

 

 

Dagens Poste by Louise Thrane Jensen
Artikel
Dagens Poste by Louise Thrane Jensen
Beskrivelse
I går var jeg i Jægersborggade på Nørrebro. Jeg er vild med den gade! Der var stort loppemarked, så gaden var proppet til bristepunktet og der var
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna Vistesen
    april 29, 2013 at 08:53

    Neaj den er så fin, jeg var også lige ved at købe den i går. Nu hænger den fint hos dig, så behøver jeg gå og overveje om jeg skal købe den 🙂

Leave a Reply