Badeværelset -(Bathrooms) Konkurrencer Produkt og design (Interior design)

MORA ARMATUR …. En fin fin konkurrence

MORA ARMATUR som vi kender fra stilrene og tidsløse design af armaturer til badeværelset og køkkenet, har gang i en rigtig fin konkurrence.

MORA ARMATUR …. En fin fin konkurrence

MORA ARMATUR lancerer disse dage denne helt nye armaturserie MORA CERA, som har en række miljømæssige fordele.
I forbindelse med lancereingen kan du deltage i en konkurrence, som kan være givende på mange måder. En konkurrence, hvor vi måske alle finder ud af at vi er vindere, selvom vi ikke render med 1. Præmien.

Hvordan kan det så lade sig gøre spørger du… Jo, MORA ARMATUR beder dig billeddokumentere, hvad kvalitetstid er for dig.
Du skal altså tage et billede af en situation som definerer din opfattelse af kvalitetstid. Du kan vælge at fotografere en spontan situation i din hverdag, eller du kan lave din helt egen fotosession og iscenesætte din fortolkning af kvalitetstid.

SÅDAN deltager du

Konkurrencen løber i tre uger, med start i dag. Hver mandag starter vi forfra, så du har reelt 3 muligheder for at deltage. Send dit billede ind hver uge af din kvalitetstid.

Det kan du vinde:

1. præmien er et gavekort på 4000 kr. Du bestemmer selv præcis, hvordan du vil bruge pengene på, det handler nemlig om kvalitetstid. Så hvis du gerne vil på spa med en veninde, tage et kursus i billedkunst eller købe din drømmelampe, så er det det du gør. FED præmie ikk? (husk der trækkes en 1. Præmie hver uge)

Der udeles også præmier til 2, 3, og 4. Pladsen, her er man heldig at modtage et smukt MORA CERA amartur efter eget valg.

Jeg har tænkt mig at lege med, og hvis du også har, så lad os gøre det sammen. Følg hashtag #moracerakvalitetstid på instagram og se min kvalitetstid hver dag. Læg også gerne selv billeder op på Instagram med samme hashtag, jeg vil frygtelig gerne se din kvalitetstid.

Deltag i konkurrencen her: http://campaign.moraarmatur.dk/

Følg/Glem ikke at følge MORA Armatur Facebook, hvor vinderen og vinderbillederne hver uge bliver offentliggjort.

MORA ARMATUR …. En fin fin konkurrence

Vinderbilledet fra vores naboland – Smukt ikke sandt?
Kan du mon slå det?

Jeg glæder mig til at se dig på INSTAGRAM? #moracerakvalitetstid

MORA ARMATUR …. En fin fin konkurrence
Artikel
MORA ARMATUR …. En fin fin konkurrence
Beskrivelse
MORA ARMATUR som vi kender fra stilrene og tidsløse design af armaturer til badeværelset og køkkenet, har gang i en rigtig fin konkurrence. MORA ARMATUR lancerer disse
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply