Er din entré et overset rum?

Jeg ved ikke med jer, men min entré er ihvertfald et sted, der (trods ihærdige forsøg!) til stadighed roder og ser kaotisk ud. Helt sikkert en kombination af en smal lejlighedsentré og børn i hjemmet :)

Men så er det jo godt at man kan drømme lidt og blive inspireret af andres mere succesfulde (ihvertfald på fotos) entreer og hallways. Dyk ned – og fortæl mig gerne hvilke(n) der er din favorit!

Er din entré et overset rum?

Smart og lidt råt garderobeophæng, der kan indrettes. så knagerne kan nås af både store og små. Via vtwonen.nl. Styling: Fietje Bruijn. Fotografie: Dennis Brandsma

Er din entré et overset rum?

Klassis og skandinavisk. Hvide vægge og afhøvlede gulve = lyst og venligt. Via emmasblogg.se

Er din entré et overset rum?

Helt enkelt. Via civicoquattro.it

Er din entré et overset rum?

Hvidt fra gulv til loft giver masser af lys. Via pinterest.com

Er din entré et overset rum?

For dem med lange, ubrudte vægge er sådan en bænk da skøn! Og elsker spejlet på væggen. Via pinterest

Er din entré et overset rum?

Pang på indgangspartiet! Er du modig (og passer det med din stil) er denne kinarøde/sorte kombi stærk og levende. Via pinterest

Er din entré et overset rum?

Det lyse vintertræ-tapet får fint modspil af den rå bænk. Via ellensalbum.com

Er din entré et overset rum?

En lille smule New Yorker-loft i entreen? Lav et lille hul ind til murstenene og smæk knagen op midt i. Via awelltraveledwoman.tumblr.com

Er din entré et overset rum?

Lidt Harry Potter’sk – Stemningsfuldt på den lidt spooky måde. Via justthedesign.tumblr.com

Er din entré et overset rum?

Eller hvad med at fylde entreen med Ikea-lyskæder? Jeg er sikker på at min datter ville kalde dem ‘fe-lys’ (billede fra ikea.com)


I don’t know about you, but my hallway is a place which (despite several interventions) still looks messy and chaotic! Very likely a combination of a very narrow hallway and kids.

But then it good that there is so much fantastic inspiration to find out there. Dive in! And please let me know your favorite :)

Er din entré et overset rum?
Artikel
Er din entré et overset rum?
Beskrivelse
Jeg ved ikke med jer, men min entré er ihvertfald et sted, der (trods ihærdige forsøg!) til stadighed roder og ser kaotisk ud. Helt sikkert en kombination af
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

11 Comment

 1. Hvor ser det dejligt og fint ud. Som børnefamilie kan der være store udfordringer!!!! Mon der kunne komme gode ideer til det? Tak for en fantastisk blog. Nyder at følge alle de kreative og smukke indretningsideer.
  God weekend. Hilsen tina.

 2. Som sendt direkte til mig- vi sidder og kigger på vores lille bitte entre som skal indrettes og ordnes i den kommende uge og jeg aner ikke hvad vi skal- tak for inspiration! ;) Kh Mille

  • Tusind tak, Tina :)
   Jeg er sikker på at vi godt kan finde på nogle gode ideer til børnefamilier! Husk også at følge med på http://www.boligciouskids.dk der er helliget børn :)
   Også rigtig god weekend til dig,
   KH Maria

   • Hvor dejligt at det lige kom til at passe for dig, Mille! Tror også at forårssolen får de fleste af os til at drømme om forandring og fornyelse :)
    KH Maria

 3. Jeg er ret vil med den første løsning, det er rigtig praktisk, – også i virkeligheden :-)
  Den løsning med den rå mur er virkelig flot!
  God søndag.

  • Hej Matilde – den første løsning er klart også en af mine favoritter pga praktikaliteten! :) Det betyder en del når den endelige løsning skal vælges.
   KH Maria

 4. Dejligt med inspiration til entre. Det er et af vores igangværende projekter :)

  • Hej Signe,
   1000 tak for kommentaren – rigtig dejligt at du kan bruge inspirationen :)
   KH Maria

 5. Hvordan og med hvad, har i hængt det Rionet op. VH. Eva White

  • Jeg ved det faktisk ikke Eva, men det ser ud som om det er butterfly skruer (ved ikke om de hedder det, men håber du ved hvad jeg mener)

 6. Hvor er tapetet fra på billede nr.7 – talt oppefra (det med træerne)?
  Vh. Anja

Leave a Comment

Email (will not be published)