INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Jagten på den nye sofa #2 – "Sofaer med humor"

Jeg er nået til 2. del af min jagt efter ny sofa. Jeg aner ikke hvor mange dele denne sofajagt kommer til at strække sig over, men jeg har jo ikke travlt…. (dvs. jeg vil naturligvis gerne have en ny sofa inden min bolig skal fotograferes til bladene denne sommer) Læs første del i “jagten på den nye sofa”. Her finder du ud af, hvorfor jeg skal have ny sofa, og hvilke tanker jeg har gjort mig.
Du finder også link og pris på min nuværende sofa, som skal sælges (2 år gammel).

Design med et humor

Når man først starter på sådan et projekt, og man gerne vil gøre det ordentlig, ingen fejlkøbe denne gang tak, så skylder man sig selv at gå grundigt til værks. Jeg har den fordel, at alle jer (og I er mange, HURRA for det) følger min jagt her på bloggen. Dette medfører, at jeg er endnu mere grundig i min jagt, fordi jeg gerne vil inspirere DIG samtidig.

De sofaer jeg har fundet i dag, har en ting til fælles, og det er humor. Det her er ikke de klassiske sofaer, men det er sjove, skæve, modige og endda en eventyrlig smuk en af slagsen. Ingen af disse sofaer lever op til vores behov, bortset fra hjørnesofaen, men det betyder jo ikke, at man ikke kan kigge på dem. Som nævnt tidligere, så er vi ikke familien, som sidder ret op og ned i sofaen. Vi ligger gerne alle 4 personer og flyder. Fredag aften ligger vi på kryds og tværs med hovedet hvilene i skødet hos den ene og fødderne hvilende i skødet hos den anden. Taget dette i betragtning vil den kloge nok hurtig gennemskue, at 4 af disse sofaer ikke dur til vores familie! Meeeeeen vi kigge jo også bare, vi sonderer terrænet og, HVIS jeg en dag får mit helt eget kontor, så ville der være potentiale i disse skønne sofaer.

Måske er du single og har ikke behov for den store flyder! Måske er i to som lige er flyttet sammen eller måske har du en teenager som lige er flyttet i kælderen… i så fald vil jeg håbe, at du finder inspiration til din nye sofa her!

 

Jagten på den nye sofa #2 - "Sofaer med humor"

Den grå hjørnesofa med de gule knapper opfylder jo i virkeligheden mine behov, den er lysere end min nuværende og den er rummelig. De gule knapper pepper den op på en ret cool måde…. måske ville jeg blive træt af knapperne i længden? Prisen er fornuftig 16.995 kr. Sofaen er fra FormelA 

Den smukke gule sofa er slet ikke en mulighed, både fordi den koster alt for mange penge og den opfylder ikke vores behov. Suk….. jeg har elsket den sofa fra første gang jeg så den. Den fås i mange variationer og størrelser. Sofaen hedder “My Beautiful Backside” og blev designet af Doshi Levein for Moroso i 2008. I 2009 vandt den Wallpapers Best Domestic Design pris.
-Lur mig, om jeg ikke nok skulle finde et smukt sted til denne sofa, hvis den pludselig kom i min varetægt:-)

Den blå 3 personers sofa med gule ben og knapper er endnu et sjovt indslag. Med tydelig 50’er formgivning kombineret med frække gule detaljer i ben og knapper, er sofaen meget hot lige nu! Modellen hedder “Anne”, den er fra Sofakompagniet, og jeg synes den er cool. Lige nu kan du få den for 4.499 kr. det er en vild pris!

Den pink sofa med orange knapper er en feminin sag fra Ilva. Modellen fås også i velour og er ekstra elegant og Rue Verte agtig. Denne her er frisk og skøn, og den er perfekt til den unge pige, som lige er flyttet hjemmefra, den moderne kvinde, som har den luksus at have sit eget kontor eller til den modne kvinde som trænger til kulør i stuen. Sofaen hedder Polo, den er fra Ilva og koster 7.999 kr.

Den sidste sofa er mega cool. Den har kant og stil og med det stramme design, er den cool til single fyren, i herreværelset, på reklamebureauet eller til drengehyblen. Den er dog ikke kun appellerende til det modsatte køn, jeg er nemlig selv ret vild med den! Den fås i flere farver og kvaliteter, både som 3’er og 2’er. Pris fra 5.900 kr. Bolia.com

 

Part 2: My hunt for a new sofa – “sofas with a sense of humor”

Although I am looking for a large sofa for the whole family to hang out in, one can very well look at more selfish sofas, just for the fun of it.

There are lots of cool sofas suitable for singles, couples who are about to move in together, families who have several living rooms,  or perhaps a cool new sofa for the office

Today I look at sofas for those of you who meets one of the above requirements. I hope that you will be inspired.

If you want to read the first part of this sofa-hunt series, you will find it here: “jagten på den nye sofa”

Jagten på den nye sofa #2 – "Sofaer med humor"
Artikel
Jagten på den nye sofa #2 – "Sofaer med humor"
Beskrivelse
Jeg er nået til 2. del af min jagt efter ny sofa. Jeg aner ikke hvor mange dele denne sofajagt kommer til at strække sig over, men jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply