BØGER

Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver

For en uges tid siden landede en smuk bog på mit skrivebord. En bog jeg har hørt masser af rygter om, og har ventet spændt på at måtte bladre i den.

Bogen hedder ‘Happy Home’ og er skrevet af Charlotte Hedeman Gueniau. Charlotte er kvinden bag firmaet Rice, så du kan nok regne ud, at jeg sidder med en farverig humørbombe på 192 sider.

Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke en Rice-bog, det er en Charlotte-bog

-med det mener jeg, at bogen ikke er skrevet i Rice regi, men en meget personlig bog skrevet at Charlotte. Charlotte skriver på en meget personlig måde og det er så hyggeligt at læse om hverdagen i hendes hjem, om hendes udfordringer, og hvordan hun har løst dem. Som læser føler man sig som en nær ven med udsagn som: “Et kys, et knus og en varm velkomst, det er det du får, når du træder ind i mit hus”. (et par linjer fra bogen, afsnittet om entréen)

Vi kommer igennem alle boligens rum. Vi bliver taget i hånden fra starten og Charlotte øser ud af idéer, tips og erfaringer. Vi får stort set lov til at se hver en afkrog af hendes eget hus, og vi kigger også indenfor i andres kreative og legesyge hjem som fx Michelle Hviid.

 

Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver

Charlottes mission med bogen

Charlotte, har gjort det til sin mission at bringe mere humor og flere farver ind i din bolig. Hun er nemlig overbevist om, at det også tilfører mere glæde i din hverdag. Jeg er tilbøjelig til at give hende ret, for efter at have gransket bogen i et par timer, er mit humør steget væsentligt. Charlotte fortæller:

“Farver er essentielle for mig – jeg tror meget på farvers magt og mit håb er at jeg med Happy Home kan motivere dig til at springe ud i nogle vovede farvevalg… Mal nu bare en væg – leg med farverne og lev farverige liv.”

Det er tydeligt, at Charlotte gerne vil udfordre os til at smide hæmningerne lidt og finde det indre legebarn frem. Med denne bog kan du finde mod og inspiration til at give den gas og skabe et farverigt hjem med humor og overraskende løsninger.

Mal nu bare den væg pink hvis du har drømt om det længe….. som Charlotte siger, så tager det kun et par timer at male den om igen!

Jeg er glad for min bog, og selv om jeg altid har anset mig selv som en farvemodig person, så er der masser af mod og inspiration for mig at hente i Happy Home.

Bogen udkommer på torsdag den 11. april pris: 299 kr.

Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver

Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver

 

Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver
Artikel
Boganmeldelse: 'HAPPY HOME' Hverdagsmagi i funky farver
Beskrivelse
For en uges tid siden landede en smuk bog på mit skrivebord. En bog jeg har hørt masser af rygter om, og har ventet spændt på at må
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply