Finders Keepers

Finders Keepers er et stort marked som afholdes i Korsgadehallen på Nørrebro. Masser af design, tøj og kunst.

Jeg var forbi markedet, bare lige for at snuse og se om jeg kunne spotte nogle nye upcoming kunstnere, som kunne være potentielle til Dagens Poster. -Det var så ikke noget problem, der var MASSER.

Finders Keepers

Og at dømme ud fra stakken af visitkort jeg fik samlet ind, tør jeg godt love dig, at det bliver en spændende måned med Dagens poster

Finders Keepers

Hun kalder sig No-17 og her købte jeg en ret skøn plakat, som jeg nok skal vise jer senere på ugen.

Finders Keepers

Spritnye plakatmagere er i byen og de hedder Wonderhagen. Super cool grafisk design.

Finders Keepers

Louise Overgaard hedder kunstneren her og jeg købte den skønne flamingo. Den laves i en limited edition på 25, så jeg føler mig meget heldig.

Jeg bliver simpelthen så overrasket og imponeret over hvor dygtige og fantastifulde billedekunstnere kan være. Jeg var alle boder igennem 2 gange. Jeg fik hilst på gode kendinge af Boligcious som fx. KLAM, Liv Caroline, Pappenheimer, Morten Løfberg, Tarik Arnautovic m.fl. og også MANGE nye lovende kunstnere som jeg helt sikkert skal holde øje med.

Finders Keepers

Hende her blev min største kærlighed i dag. Jeg er smask forelsket. Thomine & Art Fellow hedder kunstneren. Er hun ikke smuk?

Et meget lille udsnit, jeg fik ikke taget så mange billeder, jeg var alt for optaget:-) Du kan nå at at kigge forbi igen i morgen mellem kl. 11-17.00 – der er gode messe priser, så det er din chance for at få kunst med hjem til billige penge. God fornøjelse!

 

 

Visit Finders Keeper fair this weekend in Korsgadehallen at Nørrebro, Copenhagen. There are plenty of design, fashion, second hand clothes and jewelry.
I visited the exhibition today and of course it was art, print and graphic design I came to explore. I was impressed with how many talented artists I met. I had a fantastic enriching day with lots of new artist names which you will see more of at the blog in the next few weeks.

 

 

 

 

Finders Keepers
Artikel
Finders Keepers
Beskrivelse
Finders Keepers er et stort marked som afholdes i Korsgadehallen på Nørrebro. Masser af design, tøj og kunst. Jeg var forbi markedet, bare lige for at snuse og
Forfatter
Boligcious

8 Comment

 1. blev også forelsket i homine & Art Fellow kinesiske skønhed… must have

  • Også mig Malene, den må vi have fat i:-)

 2. Hvor er de skønne!!

  • Ja Lone, hvem der bare havde vægge nok:-)

 3. Ej godt jeg ikke var der! Det havde nok ruineret mig.. jeg skal vidst se nærmere på nogle af udstillerne :)

  • Karina, hold øje med Dagens Poster, der vil jeg helt sikkert vise masser af guf derfra:-)

 4. Jeg var tilfældigt i København i weekenden og kom derfor også forbi Korsgadehallen. Utroligt mange, dygtige kunstnere og meget inspirerende miljø. Min favorit mellem alle de mange talenter var også Thomine.

  • Så deler vi jo helt samme smag Mads, fedt!

Leave a Comment

Email (will not be published)