DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Deep Woods – Dagens Poster

Yndig og eventyrlig er de rette ord om Dagens Poster, som er illustreret Jenny von Döbeln. Et fint univers, som giver anledning til mange fantasifulde historier på børneværelset. Jeg elsker når et kunstværk kan lige præcis det, nemlig at sætte fantasien i gang. Plakaten er tidsløs i udtrykket, så det er en skøn gave at give til et lille barn. En gave som kan gå i arv gennem generationerne. Det fine print koster 235 kr. hos Mokkasin.com

Deep Woods - Dagens Poster

Adorable and magical is the right word for Todays Poster illustrated by Jenny von Döbeln. A fine universe which led to many imaginative stories in the children’s room. I love when an art can do just that, stimulate the imagination. The poster is timeless in the expression, and it’s a wonderful gift to give to a little child. A gift that can go through generations. The fine print costs 235 DKK at Mokkasin.com

Deep Woods – Dagens Poster
Artikel
Deep Woods – Dagens Poster
Beskrivelse
Yndig og eventyrlig er de rette ord om Dagens Poster, som er illustreret Jenny von Döbeln. Et fint univers, som giver anledning til mange fantasifulde historier på børnevæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply