Køkkenet (Kitchen) Stue (Livingroom) Vintage - factory

Factory / Loft / Industriel

Stilen har mange navne, men vi ved godt hvad det handler om, og det er så cool, -det synes jeg i hvertfald.

Rå murstensvægge, ikke de der helt pæne fabriksformede murstensvægge, men de der smuldrer og som er fra århundredeskiftet (1900:-)), de er så hotte lige nu. Det fede er, at det stort set er umuligt at købe sig til sådan et look, jomindre du køber huset fra århundredeskiftet. Vi andre kan blot drømme om en sådan murvæg.

Til gengæld kan vi gøre mange andre ting, for at få den der loft stemning, som fx. gamle facade bogstaver eller store skydedøre som køre på synlige jernskinner, eller hylder, skabe og lamper i gammelt metal, jern eller zink.

Tjek de her fantastiske rum

Factory / Loft / Industriel

Factory / Loft / Industriel

Factory / Loft / Industriel

Factory / Loft / Industriel

Source: Nytimes.com - Shelterness.com - Lamaisondannag.blogspot.fr - Lorilangille.blogspot.ca

Factory / Loft / Industriel

Raw brick walls, not those neat factory shaped brick walls, but the ones which is crumbling and are from turn of the century (1900 :-)), they are so hot right now. The cool thing is, that it is almost impossible to buy into this look, unless you buy a house from the turn of the century. The rest of us can only dream of such a brick wall.

On the other hand, we can do many other things to get that loft look, such asusing old facade letters or large sliding doors which run on visible iron rails or shelves, cabinets and lamps in old metal, iron or zinc.

Factory / Loft / Industriel
Artikel
Factory / Loft / Industriel
Beskrivelse
Stilen har mange navne, men vi ved godt hvad det handler om, og det er så cool, -det synes jeg i hvertfald. Rå murstensvægge, ikke de der helt pæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mads
  marts 1, 2013 at 00:19

  Har du nogen tip til hvor man finder bogstaver i stil med dem på billederne?

 • Reply
  Indie Living (de har smukke industrielle møbler)
  marts 28, 2014 at 22:58

  Hej og tak for en meget fin blog

  Bliver lige nødt til at kommentere lidt, da vi her snakker om den industrielle stil 🙂 Min mand stødte på dette extremt flotte tv bord i industriel design: http://indieliving.dk/shop/industrielle-6s.html på nettet. Det bliver omtalt på noget der hedder flatpanels.dk mener jeg. Skulle efter sigende være en dansk møbel virksomhed som står bag det. Det rustikke Tv bord er virkelig smukt. Factory stilen passer mig helt vildt meget, og så er det genbrugs teak de producerer den i. Nå men, det var lige et forslag/inspiration til dig og andre – da jeg endnu ikke har set dette tv bord reklameret nogle andre steder. Og i øvrigt, så har de også en del andre smukke møbler i industriel design, men tv bordet fangede min opmærksomhed.

  Kærlig hilsen Maria

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 31, 2014 at 08:56

   Hej Maria

   Tak for info. Jeg var lige forbi dit site:-) super fed tv bænk. Jeg står faktisk og skal til at lave et indlæg om TV borde, det har jeg lovet en håndfuld læsere, det her skal da klart med!

   Kh. Malene

Leave a Reply