DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Where is Alice – Dagens Poster

Jeg er vild med den danske kunstner Lisa Grue og Dagens Plakat har jeg ønsket mig lææææænge. “Where is Alice” passer perfekt til mig og mit hjem, og jeg er sikker på, at der er en del af jer, som har det på samme måde. Nogle gange kigger jeg forbi hendes shop og krydser fingre for at billedet ikke er udsolgt, det er jo en limited edition.

I et væld af mønstre, farver og strejf af neon, mødes kendte fiktive figurer som Care Bear og Hello Kitty på Lisa’s værker. Hun skaber skæve universer med humor og kant, jeg er vild med det! Dagens Poster har også nogle temmelig provokerende og grove statements, men det er det, der er så sjov, fordi det er bragt ind i det her “nutte-univers”

Du finder også smukke sort/hvide billeder med grafisk udtryk blandt Lisa Grues værker, smut forbi og blive forelsket som jeg er: Lisa Grue 

Where is Alice - Dagens Poster

I love the Danish artist Lisa Grue. Todays Poster has long been on my wish list. “Where is Alice” is perfect for me and my home, and I’m sure that there are some of you who feel the same way.

Patterns, colors and touches of neon, meet famous fictional characters such as Care Bear and Hello Kitty on Lisa’s works. She creates quirky universes with humor and edge, I love it! Todays Poster also has some pretty provocative and serious statements, but that’s what’s so funny because it’s put into this “cute universe”
You’ll also find beautiful black / white images with graphic expression among Lisa Grue works, swing by and fall in love as I am: Lisa Grue 

Where is Alice – Dagens Poster
Artikel
Where is Alice – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er vild med den danske kunstner Lisa Grue og Dagens Plakat har jeg ønsket mig lææææænge. "Where is Alice" passer perfekt til mig og mit hjem, og jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply