DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

1 år med Dagens Poster

I lørdags var det 1 år siden, jeg lavede det første “Dagens Poster” indlæg. Jeg havde dengang en passion for grafiske plakater, gamle reklamer, citat plakater og nyfortolkninger af filmplakater – det har jeg stadig, men jeg har også udviklet min smag en del siden da. Hvis man kigger gennem kategorien “Dagens Poster” i kronologisk rækkefølge, vil man tydelig kunne se min udvikling. Grundtanken omkring “Dagens Poster” er dog den samme, at præsentere tilgængelig kunst både mht. pris men også forstand.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke troede “Dagens Poster” ville hænge ved længere end et par måneder. Jeg startede konceptet mest for mig selv, men det blev taget så godt imod og det er et meget populært indlæg i dag.

Jeg har lavet en collage over (næsten) alle Dagens Posteres fra 23. februar 2012 til 23. februar 2013.

Hvilken poster er din favorit fra året der er gået?

1 år med Dagens Poster
This Saturday was 1 year ago, I made the first “Dagens Poster” (Today’s poster) posts. At the time I had a passion for graphic posters, old Ads, quote posters and reinterpretations of movie posters – it still do, but I have also developed my taste a lot since then. If you take a look through the category “Dagens Poster” in chronological order, you will clearly be able to see my progress. The basic idea about “Dagens Poster” is the same, presenting available art both in terms of price but also sense.

I must honestly admit that I didn’t believe “Dagens Poster” would stick longer than a few months. I started the concept most for myself, but it was so well received and it is now a very popular post on Boligcious.

I made a collage of (almost) all “Dagens Poster” from 23 February 2012 to 23 February 2013.

Which poster are your favorites from the year that has passed?

1 år med Dagens Poster
Artikel
1 år med Dagens Poster
Beskrivelse
I lørdags var det 1 år siden, jeg lavede det første "Dagens Poster" indlæg. Jeg havde dengang en passion for grafiske plakater, gamle reklamer, citat plakater og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Stine F
  februar 25, 2013 at 19:25

  Fantastisk koncept, som jeg håber varer ved.

 • Reply
  Tina Arpe
  februar 25, 2013 at 19:51

  Nobody puts baby in A corner 🙂 fantastisk plakat som både er flot og personlig. Hvilken 90’er tøs elsker ikke Dirty Dancing 🙂 love it

 • Reply
  Betina
  februar 25, 2013 at 19:58

  Husker bedst cykel billederne da mand var meget vilde med dem- ja han er en cykelnørd:). Personligt er jeg vild med det med de to skyer der skyer. Hvis jeg kunne finde ud af at ligge et billede ved, ville jeg vise hvordan kunsten inspirede mine egne tegninger;)

  • Reply
   Betina
   februar 25, 2013 at 19:59

   Ikke skyer der skyer, men skyer der regner

   • Reply
    Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
    februar 26, 2013 at 09:56

    Cyklerne var fra da Tour de France var i gang… måske jeg laver noget lign. i år:-)

    Skyerne er også søde, og meget passende til vore vægge i DK:-)

    Kh. malene

Leave a Reply