BLANDEDE BOLCHER Bolig messer (Furniture Fairs) Produkt og design (Interior design)

Ambiente Fair 2013 – Highlights by Boligcious #1

Ambiente er verdens største messe for forbrugsgoder, og den finder sted i Frankfurt. Jeg har besøgt messen, og dig som følger mig på Instagram, Facebook og Twitter er løbende blevet opdateret med nyheder direkte fra messen. (se mine updates via: hashtag ambientefair på Twitter og Instagram)

Ambiente er på mange måder overvældende. Det er en kæmpe stor messe, og der er så mange helt fantastiske produkter ( og lige så mange mindre fantastiske), at mine øjne og mit sind til sidst ikke kunne kapere mere. Messen er delt op i tre hovedkategorier: Living, Giving og Dining og jeg har, så vidt muligt været alle steder.

En lille opfordring fra mig til dig, som ejer en webshop eller en fysisk butik: du bør ikke gå glip af denne messe. Her er muligheden for at finde produkter, som kan få din shop til at skille sig lidt ud. Der findes utrolig mange fede danske webshop’s og jeg er vild med hver og en (næsten da – nu er jeg meget sød), men der er en tendens til det sikre varevalg, hvilket giver forbrugeren en fornemmelse af gentagelser. Besøg Ambiente næste gang og suppler varelageret op med et par nyheder som ingen andre har. Der er RIGELIGT at tage fat på!

Jeg har kontaktinfo på alle de designs jeg viser, så hvis du har butik, og ønsker næreme info, så ring til mig, jeg vil med glæde give oplysningerne videre.

Her kommer første del af min serie om Higlight’s fra Ambiente 2013

Ambiente Fair 2013 - Highlights by Boligcious #1

 

Ambiente is the world’s largest trade fair for consumer goods, and it takes place in Frankfurt. I visited fair and those who follow me on Instagram, Facebook and Twitter have been regularly updated with news directly from the fair. Just follow the lead #ambientefair on Twitter and Instagram

Ambiente is in many ways overwhelming. It is huge and there are so many fantastic products that my eyes and my mind finally could not handle more. The fair is divided into three main categories: Living, Giving and Dining and I have as far as possible been everywhere.

Here is the first part of my series on higlight’s at Ambiente 2013

Ambiente Fair 2013 – Highlights by Boligcious #1
Artikel
Ambiente Fair 2013 – Highlights by Boligcious #1
Beskrivelse
Ambiente er verdens største messe for forbrugsgoder, og den finder sted i Frankfurt. Jeg har besøgt messen, og dig som følger mig på Instagram, Facebook og Twitter
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply