Sødt børneværelse til trillinger ♥

Skønt deleværelse. Farvevalget er så lækkert, med støvede elegante pastelfarver. Over hver seng hænger en tavle med barnet navn. Tankerne leder hen på Snehvide og de 7  små dværge ved synet af de tre små senge, jeg er solgt hvad med dig?


Sødt børneværelse til trillinger ♥

Source: cyrillus.fr

Cute kids room, with space enough for 3 siblings. The color choice is so delicious, with dusty elegant pastel colors. Above each bed hangs a whiteboard with the child’s name.

When I see the three beds, it makes me think of Snow White and the 7 Dwarfs, I’m in love, what about you?

Sødt børneværelse til trillinger ♥
Artikel
Sødt børneværelse til trillinger ♥
Beskrivelse
Skønt deleværelse. Farvevalget er så lækkert, med støvede elegante pastelfarver. Over hver seng hænger en tavle med barnet navn. Tankerne leder hen på Snehvide og
Forfatter
Boligcious

3 Comment

 1. Meget meget nydeligt, måske mere til de store børn. Klart enhver mors drøm, men jeg har svært ved at se børnene i værelset, blir lidt “skole-agtigt” og ikke et sted jeg tænker der er legetøj, pudekamp etc.
  En ting er sikkert, hvis først mine krudtugler flyttede derind, varede det næppe længe før det ikke så knap så idylisk ud ;)

  • Hej AMalie… Vi er helt enige. Skal vi ikke satse på at hvis fotografen vendte sig om og tog endnu et billede, så ville det være af fyldte reoler og dukkehuse, legebord og masser af rod?
   Kh. Malene

 2. Jo det ville være sandsynligt, Hehe
  Så vil jeg trøste mig med at vores børneværelse vist også kan være nydeligt fra en vinkel eller to :D
  Men igen meget fint værelse, måske er det bare fordi vi har et rod af møbler, så de ens senge og opredninger er så “hotel”-nydeligt :)

Leave a Comment

Email (will not be published)