DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Sneakers – Dagens Poster

For ganske nyligt kom jeg i kontakt med en kunstner ved navn Caroline Sillesen. Caroline tegner i hånden, og det der imponerede mig ved hendes værker er hendes detaljer og hendes lidt skæve univers.
Plakaten jeg har valgt som Dagens Poster, er dog ikke en af de skæve af slagsen og egentlige heller ikke typisk det Caroline laver…. hvorfor har jeg så valgt den som Dagens Poster? – fordi jeg er SNEAKERS typen…. jeg har en Sneakers fettisch, og den ligger lidt til venstre for min lampe fettisch, lige under min fettisch for kopper og lige til højre fra min Poster fettisch! 🙂

Lov mig at du lige kigger forbi Carolines fine univers, du vil ikke fortryde det. Et lille klik, som fortages lige her

Sneakers - Dagens Poster

Recently, I came in contact with an artist named Caroline Sillesens. Caroline draw by hand, and I was impressed me by her works, her details and her little quirky universe.
The poster I have chosen as the Today’s Poster, is actual not typically Caroline’s art …. so why have I chosen this one? – Because I’m a SNEAKERS girl …. I have a Sneakers fettisch, This poster was meant for me, and all you SNEAKERS lovers out there

Promise me, to drop by Caroline’s fine universe, you will not regret it. A small click here

Sneakers – Dagens Poster
Artikel
Sneakers – Dagens Poster
Beskrivelse
For ganske nyligt kom jeg i kontakt med en kunstner ved navn Caroline Sillesen. Caroline tegner i hånden, og det der imponerede mig ved hendes værker er hendes
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mia Maia
    januar 23, 2013 at 09:34

    Jeg ELSKER også sneakers…
    Får dog lyst til at farvelægge dem med det samme – er det okay? 😉

Leave a Reply