BLANDEDE BOLCHER

iBoligen.dk – How to

Jeg bruger iBoligen.dk privat og professionelt til indretningsopgaver og til at finde inspiration til indlæg på Boligcious. iBoligen.dk er en inspirationskilde og det sted, hvor du har et samlet overblik over stort set alt til boligen. Her holder du dig opdateret på nyheder inden for de stærkeste brands og design. Jeg fristes til at sige: “Findes det, findes det her” 336 kataloger – 24.420 siders inspiration!

Om jeg lovede først på ugen kommer her en guide til hvordan man bruger iBoligen som redskab. Brug siden når du skal lave om, bygge om, søger nyt køkken eller bare mangler inspiration til nyt interiør, indretningsidéer eller fx. gaveidéer.

iBoligen.dk – HOW TO:

1. Start med at oprette en konto – det er gratis og tager 5 sek. – du kan også logge ind via Facebook
2. Vælg en kategori, fx. accessories til boligen, gulve eller tapet.
3. Vælg frit mellem katalogerne fra hylderne. Du vælger selv, om du vil bladre i kataloget, eller blot have en billedeoversigt.

Kom i gang her: http://www.iboligen.dk/

iBoligen.dk - How to

Opret dine egne kataloger

Du kan oprette dine egne kataloger, hvilket er genialt når man fx. skal lave nyt køkken eller måske bare en ønskeseddel. Du kan adde så mange sider du ønsker og så mange kataloger du ønsker. Navngiv kataloget og tilføj flere sider løbende.

Inden længe har du dit eget katalog bibliotek og kan til enhver tid logge ind og bladre dine kataloger igennem. Har du fundet drømmekøkkenet kan du lynhurtigt gemme det i  dit eget køkkenkatalog. Herefter kan du jo gå på jagt efter fliser osv. Kan du se idéen? er det ikke genialt!? Det er slut med at glemme, hvor man nu så drømmekøkkenet eller hvem leverandøren af køkkenet var, det hele ligger i dine kataloger, OGSÅ link til leverandøren.

1. Når du “står” på en side som du vil gemme, fører du pilen over “Mine kataloger” i menuen. Herefter vælger du fra dropdown menuen: “Gem side som Favorit”

2. Vælg din egen titel på kataloget eller vælg, hvilket af dine allerede eksisterende kataloger siden skal gemmes i.

3 Når du klikker på “Mine Kataloger” i dropdown menuen, får du et samlet overblik over alle dine kataloger.

iBoligen.dk - How to

Del med vennerne

Du kan dele de eksisterende kataloger eller dine egne kataloger med vennerne på Facebook. Du kan også dele via E-mail.

Jeg har netop delt mit drømmekøkken med jer på Facebook, tjek det ud!

iBoligen.dk - How to

Nu vil jeg lave en kop kaffe og tjekke det nye FermLIVING katalog… Ha en dejlig lørdag.

Klik på billederne hvis du ønsker at se dem større!

iBoligen.dk – How to
Artikel
iBoligen.dk – How to
Beskrivelse
Jeg bruger iBoligen.dk privat og professionelt til indretningsopgaver og til at finde inspiration til indlæg på Boligcious. iBoligen.dk er en inspirationskilde og det sted, hvor du har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply