DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Barcelona – Dagens Poster

Kender du det, når man falder for et maleri eller et billede uden at kunne forklare specifikt hvorfor, og hvad der er man er faldet for ved netop det billede? Jeg har gået og luret på det her et stykke tid. Der er et eller andet over det som jeg ikke kan stå for. Måske er det de røde for store sko, eller pigens kjole eller hendes ynde. Det kan også være hendes omsorg for de store tyre eller måske er det fordi det minder mig om mit yndlings univers: “Alice i Eventyrland”! Jeg er vild med det og bliver nok nødt til at eje det på et tidspunkt (suk hvor jeg dog mangler vægge!)

‘Barcelona’ et giclée Art Print af Antonello Silverini

Barcelona - Dagens Poster

Do you know the feeling when you fall for a painting or an image without being able to explain specifically why? I’ve lurked on this piece here for a while. There is something about it that I can’t resist. Maybe it’s the big red shoes, or the girl’s dress or her grace. Maybe it’s her care for the big bulls or maybe it’s because it reminds me of my favorite universe: “Alice in Wonderland”! I love it and will probably have to own at some point. Oh my…. i really need more walls soon!

Barcelona’  is the title and it is a Giclée Art Print by Antonello Silverini

Barcelona – Dagens Poster
Artikel
Barcelona – Dagens Poster
Beskrivelse
Kender du det, når man falder for et maleri eller et billede uden at kunne forklare specifikt hvorfor, og hvad der er man er faldet for ved netop det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Dorthe Bøtker
  januar 18, 2013 at 11:02

  Jamen den er da bare lækkert lavet og fortæller mange historier = sætter fantasien i fuld gang 😉 Skønt billede <3

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   januar 18, 2013 at 11:11

   Det glæder mig at du også kan se skønheden i Barcelona, som jeg jo helst ville kalde ‘pigen med de røde sko’. Og ja, det sætter helt sikkert noget i gang.

   Kh. Malene og tak for kommentaren…. jeg elsker kommentarer:-)

 • Reply
  Katrine
  januar 18, 2013 at 12:44

  Vi har efter en udbygning en masse hvide vægge, som skal pyntes – men synes, at det er svært at skabe en sammenhæng.

 • Reply
  Stine F
  januar 18, 2013 at 14:35

  Super fint billede. Der fik jeg vist lige en ny favorit til den tomme plads i spisestuen :-).

 • Reply
  Marie
  januar 26, 2013 at 23:00

  Har nu kigget på dette billede siden den dag du postede det… Og nu er det købt… Glææææder mig SÅ meget til det kommer hjem til min væg i soveværelset. Vi har lige flyttet værelser og manglede et fint drømmende billede i de farver – og så var det love at first sight!

Leave a Reply