DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

The Gang – Dagens Poster

Dagens poster er et Giclée kunst print i en limited edition á 150 stk. The Gang hedder værket og det er Mikel Nilsson som står bag. Jeg er for nylig blevet præsenteret for Mikel Nilsson og jeg er ret vild med de universer han skaber. Hans billeder er skæve, stemningsfulde, humoristiske og en lille smule creepy… – det er lige mig.

Se mere på Artelimited.com

The Gang - Dagens Poster

 

 

Today’s poster is a Giclee art prints in a limited edition of 150 pieces. The artwork is called “The Gang” and it’s made by Mikel Nilsson. I’ve recently been introduced to Mikel Nilsson and I am crazy about the universes he creates. His images are quirky, evocative, humorous and a little bit creepy … – I Love it!

You find his work here: Artelimited.com

The Gang – Dagens Poster
Artikel
The Gang – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens poster er et Giclée kunst print i en limited edition á 150 stk. The Gang hedder værket og det er Mikel Nilsson som står bag. Jeg er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply