DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

En hyldest Arne – Dagens Poster

Jeg håber, at du haft en fantastisk juleaften og har nydt selskab med familie, mad, sang, juletræ og dejlige gaver. Jeg har haft en skøn juleaften og nogle dejlige juledage. Jeg er så glad for, at vi slap for influenza i år, jeg kan se på Facebook, at der var mange der var hårdt ramt.

På en skala fra 1-100 hvor stolte er vi dansekere så over Arne Jacobsen? Arne Jacobsen har i den grad sat Danmark og dansk design på verdenskortet. Dagens plakat er en grafisk illustration af hans 3 mest populære møbler. Super lækkert illustreret og jeg er sikker på, at denne plakat er en lækkerbisken for alle jer designfreaks derude:-)

Jeg fandt plakaten hos VisualPhilosphy

En hyldest Arne - Dagens Poster

We Danes are very proud of our own Arne Jacobsen. He has brought Danish design and Denmark on the world map. Today’s poster is for all the Arne Jacobsen fans out there.

I found today’s poster at VisualPhilosphy

En hyldest Arne – Dagens Poster
Artikel
En hyldest Arne – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg håber, at du haft en fantastisk juleaften og har nydt selskab med familie, mad, sang, juletræ og dejlige gaver. Jeg har haft en skøn juleaften og nogle
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply