Jul (X-mas)

Eventyrlige kagehuse

Jeg har altid fundet kagehuse magiske og eventyrlige og åh gud hvor har jeg forsøgt at lave mine egne kaghuse. Desværre bliver de langtfra eventyrlige og de er meget u-magiske. Jeg besidder simpelthen ikke evnen til denne kunst. Det hele falder altid sammen for mig, og pynten har jeg hverken fingerspidskomtencer til eller tålmodighed.

Linda som har den skønne blog Dengodefeen.blogspot.dk har sammen med sine børn (og det er virkelig dygtige børn, og deres smukke huse hjælper ikke på min selvtillid) pyntet de fineste kagehuse. De har faktisk lavet en hel by, og den er eventyrlig og børnene har leget med den hverdag. Der er lagt mange timer i det her fine projekt.

Eventyrlige kagehuse Eventyrlige kagehuse Eventyrlige kagehuse Eventyrlige kagehuse

 

 

Eventyrlige kagehuse

Eventyrlige kagehuse

I’ve always been fascinated by those who can make beautiful gingerbread houses. I can’t at all. Linda who is behind the blog Dengodefeen.blogspot.dk, ia on the other hand an artist in this regard. See this beautiful and magical city of gingerbread houses she and her children have made.

Source: Dengodefeen.blogspot.dk

 

Eventyrlige kagehuse
Artikel
Eventyrlige kagehuse
Beskrivelse
Jeg har altid fundet kagehuse magiske og eventyrlige og åh gud hvor har jeg forsøgt at lave mine egne kaghuse. Desværre bliver de langtfra eventyrlige og de er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply