DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Mundial Malaga – Dagens Poster

Gæt hvor jeg er på vej hen as we speak… du får et hint, og det er Dagens poster her! Jep jeg sidder lige nu i flyet på vej til 4 pragtfulde dag i Malaga. Shopping og hygge med dejligste veninde. Derfor kunne jeg ikke dy mig, jeg måtte finde en plakat fra Malaga, og det her var det bedste jeg kunne finde, hvis jeg skulle holde standarden bare en smule:-)

Jeg synes faktisk den er ret cool! (allposters.com)

Mundial Malaga - Dagens Poster

Guess where I am going as we speak … you get one hint, just look at today’s poster… Yep I’m sitting in a plane on the way to 4 wonderful days in Malaga. Shopping and hanging out with dearest friend. Therefore, I couldn’t help myself, I had to find a poster from Malaga, and this was the best I could find.

I actually think it’s pretty cool! (allposters.com)

Mundial Malaga – Dagens Poster
Artikel
Mundial Malaga – Dagens Poster
Beskrivelse
Gæt hvor jeg er på vej hen as we speak... du får et hint, og det er Dagens poster her! Jep jeg sidder lige nu i flyet på
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply