Køkkenet (Kitchen) Opbevaring (Storage)

opbevaring af køkkenredskaber

I dag spurgte jeg jer på Facebook, hvad I havde lyst til at læse om på bloggen i dag. Som sædvanlig kom i med mange gode og kreative bud. Jeg skal nok prøve og indfri alle jeres ønsker snarest.

Først tager jeg hul på det med opbevaring af køkkenredskaber og opvaskebørsten. Hjemme hos os har vi opvaskebørsten hængende på en krog i skabet under vasken. Men der findes en masse gode løsninger, hvis man synes at det for besværligt. Vores køkkenredskaber skal være fremme, så de er nemme at få fat på når man laver mad. De er alle samlet i en gammel firkantet grøn metal dåse, som blev brugt til bandager og plaster under krigen. Den er ret fantastisk og vintage-lækker. Jeg købte den på et loppemarked for mange mange år siden.

opbevaring af køkkenredskaber

Der findes så mange fede “kagedåser”. Gem låget og benyt dem til køkkenredskaber. Gamle krukker i stentøj og porcelæn kan også anvendes. Billedet: 1, 3, 6, er alle fra House Doctor og sælges i sæt a 3 stk. Lige nu er de på tilbud hos Livingshop.dk. – 2. fede dåser fra Bloomingville med pink neon mønster og dymolabel – 4. keramik krukke med trælåg fra I

opbevaring af køkkenredskaberEn af mine Facebook læsere kom med idéen om at bruge Designletters krukker til opvaskebørsten. Hun valgte selvfølgelig at købe en med bogstavet ‘O’ for opvask! Resten af krukkerne her er fra IKEA. Den runde hvide og de to zink spande øverst kan hænges op på en krog.

opbevaring af køkkenredskaber

Øverst til højre er et designer lækkert bud på opvaskebørste og ophæng til karklud fra VIPP – De skønne porcelæns Tea og Tools krukker er som skabt til formålet, og det er den smukke lyse olivengrønne keramik sag også, begge fra Truville.dk – Opvaskebørste og hvid porcelæns sæbedispenser er fra Zone og kan også købes hos Truville.dk – Det sidste bud er den turkis beholder med plads til sæbedispenser, opvaskebørste og tørrehæng til karklud, fra Zone hos DUBUY.dk

 

English: Were do you keep your kitchen tools? Some of my readers have asked storage solutions for the kitchen and dishwashing brush. I suggest that you use cans, save the lid and fill them with kitchenware. above, you can see the many possibilities.

opbevaring af køkkenredskaber
Artikel
opbevaring af køkkenredskaber
Beskrivelse
I dag spurgte jeg jer på Facebook, hvad I havde lyst til at læse om på bloggen i dag. Som sædvanlig kom i med mange gode og kreative
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Julie Nagel-Udsholt
  december 12, 2012 at 00:00

  Uhh, troede jeg havde tjekt på alt fra Housedoctor, men de dåser har jeg ikke set, og MÅ HA!!! De ville passe perfekt i mit køkken 🙂

 • Reply
  Julie Nagel-Udsholt
  december 12, 2012 at 00:02

  Mine gode gud, jeg er vist lidt træt nu ;( Bloomingville var de fra 😉 Tak!!!

 • Reply
  Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
  december 12, 2012 at 00:04

  Julie, jeg har lige købt de pink farvede fra Bloomingville….. i’m in love<3 I seng med dig! nat nat:-)

 • Reply
  lene nehlsen
  december 12, 2012 at 10:14

  Nææh tak for linket til dubuy.dk ! 🙂 Det vil jeg da meget gerne dele med vores Facebook-fans. Jeg linker til din skønne blog her – håber det er ok?: http://www.facebook.com/pages/DuBuy/294128817371222

Leave a Reply