Produkt og design (Interior design)

3 helt unikke gaveidéer!

Kender du den type som er vildt svær at finde gave til? Man vil så gerne give vedkommende et eller andet helt genialt, men arghh, hvor kan det være svært. En anden håbløs situation kan være, at man har købt en helt fantastisk gave, og så viser det sig, at der er flere der har fået samme idé!

Jeg har fundet 3 gaveidéer, som er usædvanlige, og som jeg næsten kan garantere, at gavemodtageren ikke modtager flere end én af. (jo mindre hele din famile læser med her på Boligcious:-))

For et par uger siden havde jeg fornøjelsen af at besøge Jette White, fra firmaet Just White i hendes nye/104 årige gamle hus. Jette er en fantastisk kvinde med masser af spændende historier og en tydelig og smittende passion for sit erhverv. Jeg kunne være blevet i timevis og hørt hendes historier og kigget i hendes varekataloger. Hvis du ikke kender Just White, så kan jeg fortælle dig, at det er firmaet som har beriget os med MT Washi tape, NUD stofledningerne, Happy Light, Sintesi Sapiens Bookcase m.fl.

Sidste nye skud på stammen CHICK-A-DEE

3 helt unikke gaveidéer!

CHICK-A-DEE er en røgalarm! Er det ikke GENIALT? Der er rigtig mange mennesker, som aldrig får hængt røgalarmer op i deres lofter, alene af den grund, at det er synd og skam at knalde en røvsyg dims op i et smukt hvidt loft. Med CHICK-A-DEE får du en helt fantastisk røgalarm, som både er skøn, køn, sjov, effektiv og super cool! Og nej… den pipper ikke sagligt når der er brand, den larmer som en røgalarm, så ingen grund til bekymring. Til gengæld mener jeg, at den pipper når den mangler batteri. Jeg er vild med CHICK-A-DEE og jeg må eje den (troede aldirg jeg skulle sige det om en røgalarm). Kontakt Just White for at få oplyst forhandler.

Postkasse med designer-edge

I år har husejerne måtte flytte rundt på postkassen pga. Post Danmarks nye regler. Det får én til at se på sin postkasse med andre øjne og måske indse, at det er på tide, at den bliver udskiftet. Måske kender du nogen som ikke har fået flyttet sin postkasse endnu? MEFA har netop lanceret en flot postkasse! Det er designduoen Mencke og Vagnby, som står bag postkassen MEFA Letter.

3 helt unikke gaveidéer!
MEFA Letter fås i et væld af lækre farver, og så har den en flot mat finish. Postkassens design er strømlinet og jeg kan godt li’ detaljen at den ligner et brev og dermed lever op til sit navn. En ekstra detalje er låsen, som elegant er gemt under klappen. Postkassen koster 799 kr og 1199 kr. Sidstnævnte har Rukolås og nytårssikring.

Create your tree3 helt unikke gaveidéer!
-er en meget personlig gave. Konceptet er helt nyt og udviklet af Charlotte Sejersen Orland. Create Your Tree er et personligt designstamtræ. Du kan selv skræddersy dit eget træ. Vælg selv baggrund, bladtyper, farver og  udsmykninger. Til slut står du med et færdigt smukt billede, som du kan placerer din familie på.  Læs mere på CreateYourTree.dk. Jeg synes idéen er rigtig fin, og det er jo en fantastisk gave at give, både til de helt små og til voksne. Håndværket er smukt udarbejdet, og det har taget Charlotte 3 år at nå frem til det færdige udtryk. Resultatet er billeder, som er en blandning af foto, grafisk design og håndmalet… SMUKT!

 

3 helt unikke gaveidéer!
Artikel
3 helt unikke gaveidéer!
Beskrivelse
Kender du den type som er vildt svær at finde gave til? Man vil så gerne give vedkommende et eller andet helt genialt, men arghh, hvor kan det væ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Louise Lykke Nielsen
  december 4, 2012 at 16:52

  Wauuuuu, hvor er den røgalarm bare super skøn !!
  – ved du evt. hvad den koster ?

  Mange hilsner fra en flittig læser
  – Louise ;0)

 • Reply
  Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
  december 4, 2012 at 21:01

  Hej Louise, ja den er skøn ikke? Jeg mener hun sagde 399 kr. men du må ikke hænge mig op på det.
  Tak fordi du læser med.
  Kh. malene

  • Reply
   Louise Lykke Nielsen
   december 5, 2012 at 13:42

   Tusinde Tak Malene.
   – vi er i fuld gang med at renovere en ældre landejendom, og jeg har simpelthen været ved at gå ud af mit gode skind, fordi vi skulle ha’ en røgalarm hængende centralt i boligen ;0( men denne gør da, at det hele bare kan hænge sammen, på et helt andet niveau ;0)

   Endnu en gang – Tusinde Taaaaaaaaak, for fantastisk inspiration <3
   Du gjorde min dag endnu mere dejlig !

Leave a Reply