DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Navneplakat – Dagens poster (genial julegave)

Jeg stødte helt tilfældigt på denne plakat forleden dag, og jeg synes den er så fin og idéen er genial. Her kan du virkelig give en personlig julegave til en lille dreng. Alle små drenge elsker busser og toge, og hvis den tilmed har barnets navn stående på destinationstavlen, så bliver det nok ikke meget bedre.

Plakaten er designet af Birgitte Nyhøj Lyngaard og prisen er kun 100 kr.

Navneplakat - Dagens poster (genial julegave)

This poster is so cute and brilliant. Give it to a little boy for Christmas. All boys love trains and buses, and imagine the joy when he sees his own name written on the bus . A very personal gift designet by Birgitte Nyhøj Lyngaard for only DKK 100

Navneplakat – Dagens poster (genial julegave)
Artikel
Navneplakat – Dagens poster (genial julegave)
Beskrivelse
Jeg stødte helt tilfældigt på denne plakat forleden dag, og jeg synes den er så fin og idéen er genial. Her kan du virkelig give en personlig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply