DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Structure – Dagens Poster

House Doctor har designet en plakatkollektion og den er ret fin. Grafisk illustrationer og typografiske plakater. Dagens plakat hedder Structure og ud over at være ret cool i udtrykket, så tjener den også et formål, nemlig at holde styr på din uge. På plakaten ser du felter med alle ugens navne. Hæng plakaten i en ramme med glas, så du kan skrive ugens aftaler på glasset med whiteboard tusch. Godt tænkt!

Hvis du har en ven eller et familiemedlem, som har svært ved holde styr på sine aftaler, så er dette en rigtig god julegave til vedkommende.

Jeg fandt plakaten hos Livingshop.dk

Structure - Dagens Poster

The Daninsh company House Doctor, has designed a fine poster collection. Graphic illustrations and typographic posters. Today’s poster is called Structure and besides being pretty cool in the term, it also acts a purpose, namely to keep track of your week appointments. On the poster there’s fields with week names. Hang the poster in frame with glass, so you can write the week’s appointments on the glass with a dry erase marker.

If you have a friend or family member who has a hard time keeping track of his appointments, this is a great Christmas gift for him.

I found the poster in Livingshop.dk

 

Structure – Dagens Poster
Artikel
Structure – Dagens Poster
Beskrivelse
House Doctor har designet en plakatkollektion og den er ret fin. Grafisk illustrationer og typografiske plakater. Dagens plakat hedder Structure og ud over at være ret cool i udtrykket
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply