VÆRD AT BESØGE

24 timer i Århus med logi hos Scandic – #2

Indlægget er sponsoreret af Scandic, ord og holdninger er mine egne 

I sidste weekend besøgte jeg Århus. Jeg boede på det lækre nye Designer hotel Scandic og jeg havde lige præcis 24 timer i den charmerende by. Hvis du vil læse om hotellet og min opfattelse af Århus by generelt, så kan du læse 1 del om mine oplevelser her: “24 timer i Århus med logi hos Scandic #1”

Shopping
Jeg vil gerne starte med at sige, at 24 timer er for lidt. Århus er en ALT for fed by, med ALT for mange oplevelser. Den store hovedgade er rigtig hyggelig, og særligt lige nu, hvor julepynten pynter i byen. Der er også masser af oplevelser hvis man bevæger sig ud i sidegaderne, og det er også her man finder det berømte Latinerkvarter med mange af de fede butikker.
Her kommer en lille guide til dig, som ligesom jeg, går målrettet efter design og interiør når der skal shoppes. Her kommer mine yndlignsbutikker:

Designer Zoo i Badstuegade 19 –  Latinerkvarteret
Jeg elsker Designer Zoo og har længe gerne ville se Århus afdelingen. Her er masser af unikke, skæve og sjov keraminske fund og kunst. En charmerende butik som byder på lækkert design, kunst og en god oplevelse. Her kan man bruge lang tid og blive ved med at opdage fine ting.

Decorate Shop – Norsgade 1,  var jeg meget spændt på og den var jo selvfølglig SÅ cool. MASSER af fede mærker, alle dem vi kender og elsker, -and then some! Butikken er super lækkert indrettet og der er masser af ‘eye-candy’ her kan man også tilbringe mange timer. Jeg var særlig begejstret for deres ene væg med indbyggede kubistiske rum med masser af interiør (se billede.)

24 timer i Århus med logi hos Scandic - #2

Børnenes Magasin-Badstuegade 21
en helt fanatisk legetøjs-og interiør butik med det fede udvalg. Jeg elsker når legetøjsbutikker skiller sig ud, både med sortiment og indretning. Børnenes Magasin har indrettet sig med masser af humoristiske indslag, og varerne på hylder og vægge er altså ikke typisk det du finder i enhver legetøjsbutik. Jeg var virkelig begejstret, og jeg glæder mig til at komme tilbage og besøge butikken igen med min datter.

1+1 Tekstil – Grønnegade 41
var den butik som jeg var mest begejstret for. 1+1 Tekstil bød på et hav af fantastisk keramik. Kunstnere som jeg kendte, men absolut også en masse jeg ikke kendte. Udvalget er stort og smagfuldt, jeg kunne slet ikke få armene ned igen. Helene Vonsild som ejer butikken, designer sine egne puder og dem kan man også købe i butikken. Puder som hun vandt Formland prisen for i 2007. Butikken SKAL du besøg når du er i Århus!

24 timer i Århus med logi hos Scandic - #2

Århus bød på mange lækre butikker, fx. Plint som vi kender fra København og den er også besøget hver.

I løbet af weekenden får du sidste del af mit besøg i Århus. Her kan du læse om AROS og en helt fantastisk restaurant.

English – Shoppinguide Århus in Jutland, Denmark

Here is a shopping guide for those planning to visit the charming city of Aarhus in Jutland and for those who love Danish design and interior.

Designer Zoo in Badstuegade 19 – Latin Quarter
I love Designer Zoo. A shop with lots of unique, quirky and fun ceramic artworks. A charming shop that offers great design, art and a good experience. Here you can spend a long time and continue to discover great things.

Decorate Shop – Klostertorvet 10
I was very excited to visit the store and it was of course SO cool. LOTS of cool brands, all those we know and love, and then some! The shop is so nice furnished and there are plenty of ‘eye-candy’ here you can also spend many hours. I was particularly fond of their wall, which has built-cubist space with lots of interior (see picture.)

Children’s Magazine-Badstuegade 21
a completely fanatical toy and interior store with the cool selection. I love when toy stores stands out, both in product range and decor. Children’s Magazine

1 +1 Textiles – Grønnegade 41
was the store that I was most excited about. 1 +1 Tektil saw many amazing ceramics. Artists that I knew but definitely a lot I did not know. The assortment is large and tastefully … You have to visit this shop!

24 timer i Århus med logi hos Scandic – #2
Artikel
24 timer i Århus med logi hos Scandic – #2
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Scandic, ord og holdninger er mine egne  I sidste weekend besøgte jeg Århus. Jeg boede på det lækre nye Designer hotel Scandic og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  sidsels
  november 23, 2012 at 15:19

  decorate ligger i Norsgade 1 – eller i jægergårdsgade – Tidens møbler ligger på Klostertorvet 🙂 dejligt at du har fundet mange af de gode steder vi har.

 • Reply
  Anya Adores
  november 23, 2012 at 16:18

  Det er meget længe siden jeg har besøgt byen – kunne måske være en god idé nu man ser de fede butikker:) God weekend
  Axx

 • Reply
  Maria Fynsk Norup
  november 23, 2012 at 20:51

  Skøn guide! Kan godt mærke det efterhånden er …11 år siden jeg boede i Århus – trænger vist til et genvisit 🙂
  Og så er jeg vild med at et af dine billeder fra 1+1 Tekstil er af keramik fra ærøske clayfever! Vi har besøgt hendes værksted på Ærø 2 år i træk nu, og slæbt hjem 😉 De er så fine og finurlige 🙂

 • Reply
  angelinasmor
  november 23, 2012 at 22:43

  Århus har så mange lækre butikker uhh ha

 • Reply
  Helene Thomsen
  november 24, 2012 at 19:01

  I weekenden var jeg på besøg i nogle af de små design og kunsthåndværk-butikker i Århus. Jeg stødte på tre særlige nævneværdige butikker, som helt sikkert er et begøg værd, hvis man er på udkig efter inspiration eller unikke ting. http://www.stenholtglas.dk/, http://lertoj.dk/, http://www.hojkant.dk/

 • Reply
  Anja Vind
  november 24, 2012 at 20:35

  Skøn guide! Og du har virkelig ramt de bedste steder -også for os der bor her i byen:-). 1+1 er klart min favorit da der altid er noget nyt og lækkert at gå på opdagelse i!

Leave a Reply