DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Columbine – Dagens Poster

Bob Noon er et designkollektiv, som har base i Matthæusgade i København. Her finder du skønne kunstværker fra en række dygtige kunstnere. Dagens poster er kreeret af  Lea Hebsgaard Andersen. Jeg er vild med hendes fine og skæve sort/hvide portrætter af skønne personligheder som Colombine her. Er hun ikke dejlig?

Columbine - Dagens Poster

Bob Noon is a design collective based in Copenhagen. Here you will find beautiful pieces of art from a variety of talented artists. Today’s poster is created by Lea Hebsgaard Andersen. I love her delicate and quirky black /white portraits of wonderful personalities, like this one of  Colombine. Isn’t she lovely?

Columbine – Dagens Poster
Artikel
Columbine – Dagens Poster
Beskrivelse
Bob Noon er et designkollektiv, som har base i Matthæusgade i København. Her finder du skønne kunstværker fra en række dygtige kunstnere. Dagens poster er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply