DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Freedom Road – Dagens poster

Dagens poster er sådan lidt rebelsk og provokerende i udtrykket, og det er jeg ret begejstret for. Det er jo lige præcis en af de ting, jeg synes kunst skal kunne. Jeg tror næppe, at der er nogen, som går forbi denne plakat uden lige at kaste et ekstra blik, og jeg tror plakaten her, er årsag til mange interessante holdninger og samtaler.

Titlen er “Freedom Road” og det er kunstneren La Bong som står bag. På plakaten ser man en vej i Beijing og i toppen står et citat fra J.F. Kennedy: “The best road to progress is freedom`s road”. ‘Freedom Road” er trykt i en limited edition på 50 stk. så du skal ikke vente alt for længe hvis du er faldet for plakaten. Prisen er kun 149 kr., så det kunne i virkeligheden være en ret flippet julegave.

Hvis vil se mere så smut forbi Artrebels.

Freedom Road - Dagens poster

Today’s poster is a little rebellious and provocative in the expression, I think it’s so cool! I can hardly believe that someone coul pass by this poster without looking twice, and I think it’s the cause of many interesting views and conversations. Unfortunately I couldn’t find a larger image of the poster, but drop by ArtRebels.com

The title is “Freedom Road” and made by the artist La Bong. On the poster you see a road in Beijing and at the top there’s a quote by J.F. Kennedy: “The best road to progress is freedom` s road “.
‘Freedom Road “is printed in a limited edition of 50 pieces. So You don’t want to wait to long if you have like this poster. Price is only DKK.149, so it could in fact be a rather cool Christmas present

Freedom Road – Dagens poster
Artikel
Freedom Road – Dagens poster
Beskrivelse
Dagens poster er sådan lidt rebelsk og provokerende i udtrykket, og det er jeg ret begejstret for. Det er jo lige præcis en af de ting, jeg synes
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply