Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

Hvad får man når man parrer GUBi og Kähler?…

-det var den første association jeg fik, da jeg så uret her. Idéen fra GUBI’s læder spejl designet af Jacques Adnet, overført på Ora uret Kähler er lig med: ‘Horamur wall clock’ som er designet af den spanske designer Jaime Hayon for Bosa.

Hvad får man når man parrer GUBi og Kähler?...Uret er elegant med sin hvide læderstrop, en smuk kontrast til porcelænet.

Uret kan købes hos Wannekes.com

Hvad får man når man parrer GUBi og Kähler?...

 

What do you get when you cross GUBI and Kähler? -this was the first association I got when I saw this clock. The idea of GUBI’s leather mirror designed by Jacques Adnet, transferred at Ora watch Kähler is equal to: ‘Horamur wall clock’ designed by Spanish designer Jaime Hayon for Bosa.

The clock can be purchased at Wannekes.com

Hvad får man når man parrer GUBi og Kähler?…
Artikel
Hvad får man når man parrer GUBi og Kähler?…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tanneke
  november 5, 2012 at 15:51

  Hi Malene, thank you for for featuring our Horamur wall clock by Spanish designer Jaime Hayon for Bosa.

 • Reply
  Louise
  november 5, 2012 at 19:42

  Når du nu næste gang skal lave et indlæg om lamper (som jeg læste for noget tid siden, at du ville :)), kan du så ikke tilføje nogle lamper til at have i stuen? Altså over et evt. sofabord. Synes det kan være meget svært at finde en lampe, der ikke lyser for meget/for lidt, er for stor/for lille. Jeg kunne bruge lidt inspiration 🙂

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   november 6, 2012 at 08:47

   Hej louise, det vil jeg skrive bag øret…. Lamper over sofabord er faktisk også meget svær…. jeg lover at bringe et indlæg om det snarest:-)
   Kh.
   Malene

Leave a Reply