DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Visit the Zoo in Philadelphia – Dagens Poster

JA – jeg ved det, jeg har på det sidste spammet lidt med vintage plakater fra diverse zologiske haver. Jeg er vild med dem, og denne her måtte jeg have med, ikke kun fordi jeg ELSKER flodheste, men også fordi jeg synes den gule og grå farve er så fed! Plakaten er fra Vintage Posters

Visit the Zoo in Philadelphia - Dagens Poster

Yes – I know, I have recently spammed you a little with vintage posters from various zoo’s. But I love them, and this one I had to show you, not only because I love hippos, but also because I think the yellow and gray color is so cool!
The poster is from Vintage Posters

Visit the Zoo in Philadelphia – Dagens Poster
Artikel
Visit the Zoo in Philadelphia – Dagens Poster
Beskrivelse
JA - jeg ved det, jeg har på det sidste spammet lidt med vintage plakater fra diverse zologiske haver. Jeg er vild med dem, og denne her måtte jeg have
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply