Produkt og design (Interior design)

Den Gyldne Pelsnål 2012

I torsdags var jeg til prisoverrækkelsen af den prestige fyldte pris: Den Gyldne Pelsnål.
Over 400 gæster var mødt op til overrækkelsen af Den Gyldne Pelsnål, som blev uddelt for 14’ende år i træk, hos pelsauktionshuset Kopenhagen Fur. Det var et storslået arrangement, med masser af champagne, kager, fyldte chokolader oag shushi. Masser af fine gæster ankom ( jeg spottede både smukke og herlige Christiane Schaumburg-­‐Müller, Cath Danneskiold-Samsøe og Eva Kruse).
Peter Falktoft fra et af mine yndlings radioprogrammer ‘Monte Carlo’, var vært til aftenens show.

Den Gyldne Pelsnål er en designkonkurrence for studerende fra landets design- og arkitektskoler. De kæmper i tre kategorier: Menswear, Womanswear og Homeware.

Jeg kom selvfølgelig for at se Homware, og jeg var meget spændt. Homeware kategorien er forholdsvis ny, det er fjerde gang den er med i konkurrencen. Homeware handler naturligvis om interiør/accessories/inventar til hjemmet, udarbejdet i pels.

De tre nominerede og deres design var:

Foxy Cover Sheet by Rosita Gonzalez Skjelmose

Den Gyldne Pelsnål 2012

Den Gyldne Pelsnål 2012

Designbidrag: Sadel cover i pels. Smukt udført, humoristisk og dejligt uhøjtideligt indslag. 

Rosita studerer på Margrethe-skolen

 

 

‘Alebrije’ by Tine Daring Hounsgaard

Den Gyldne Pelsnål 2012

Den Gyldne Pelsnål 2012

Designbidrag: smuk stol inspireret og opkaldt efter en mexicansk tradition, -en håndsnittet lille træfigur som skulle kunne gengive drømmenes fantasifærd og slippe et ønske fri. 

Tine Daring Hounsgaard læser på Designskolen hos Det Kongelige Danske Kunstakademis skole for Arkitektur, Design & Konservering.

 

‘AFFIKS’ by Kathrine Dalsgaard Henneberg

Den Gyldne Pelsnål 2012

Den Gyldne Pelsnål 2012

Designbidrag: Den lækre stol AFFIKS er inspireret af dyrs aftryk og forskelligheder. Stolen her, er et møbel hvor mennesker  kan sætte deres aftryk. Stolens visuelle udtryk kan transformeres, fordi den består af 6 forskellige hynder med forskellige for og bag. Ved at vende hynderne kan man ændre stolens udtryk. 

Kathrine Dalsgaard Henneberg er fra Århus og studerer på Kolding Designskole

 

VINDEREN AF DEN GYLDNE PELSNÅL, KATEGORIEN HOMEWARE BLEV:

Foxy Cover Sheet by Rosita Gonzalez SkjelmoseDen Gyldne Pelsnål 2012

Den Gyldne Pelsnål 2012

Hvilket design er din favorit og hvorfor?

Hvis du gerne vil læse mere om Den Gyldne Pelsnål 2012 og se de nominerede i de to øvrig kategorier: Menswear og Womanswear så kan i se det hele lige her: Kopenhagenfur.com

ENGLISH:

Last Thursday I was at the award ceremony of the prestigious award: The Golden Fur Pin. The Golden Fur Pin is a design competition for students from the country’s design and architecture schools. There are three nominated in three categories. The categories are: Womenswear, Menswear and Homeware.

I came to the show to see Homeware. Three beautiful and innovative design was presented, and the winner was Rosita Gonzalez Skjelmose who had designed Foxy Cover Sheet. A humorisitsk and beautiful design, the cold bicycle saddles.

You can see pictures of the event and show here

 

Den Gyldne Pelsnål 2012
Artikel
Den Gyldne Pelsnål 2012
Beskrivelse
I torsdags var jeg til prisoverrækkelsen af den prestige fyldte pris: Den Gyldne Pelsnål. Over 400 gæster var mødt op til overrækkelsen af Den Gyldne
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply