Cosy living i efterårsferien

I morges skulle jeg skrabe is af bilruden – IS! -og det var ikke lidt, det var hårdt arbejde, og det var ikke fordi det var kl. 06.00, nej det var kl. 8.30! Vinteren angreb for første gang i nat, og vinterjakke, hue og halstørklæde blev i morges trukket ud af dets sommerhi. Forkølelsen banker på min dør, det samme gør en kommende omgang ondt i halsen, kan du også mærke det?

På baggrund af alt dette og det faktum, at efteråsferien banker på døren i næste uge, tænkte jeg, at der sikkert er en masse af jer, som skal i sommerhus. Derfor har jeg fundet lidt lækkert nordisk-sommerhus-cosy living frem til dig.

Cosy living i efterårsferien

Source: blogg.no

This morning I had to scrape ice off the car window – ICE! and it wasn’t a little ice, it was hard work, and it wasn’t because it was early in the morning, no it was 8.30! Winter attack for the first time last night, and winter jacket, gloves and scarf is now pulled out of the closet. A nasty cold is knocking on my door, so is a nagging sore throat, can you feel it to?

In light of all this and the fact that Autum break is starting next week, I thought that some of you a going to your cottages. Therefore, I have found some wonderful Nordic cozy living for you!

Cosy living i efterårsferien
Artikel
Cosy living i efterårsferien
Beskrivelse
I morges skulle jeg skrabe is af bilruden - IS! -og det var ikke lidt, det var hårdt arbejde, og det var ikke fordi det var kl. 06.00, nej
Forfatter
Boligcious

8 Comment

  1. Det ser simpelthen bare så hyggeligt ud!! Bliver endnu mere træt af at jeg ikke har efterårsferie! Til gengæld gik jeg en lang tur i det mest fantastiske efterårsvejr i formiddags! Høj sol, vindstille og smukke farver i naturen! Man får lyst til at tage det med indenfor..

    • Øv, så må du nyde de timer hvor du ikke er på job, ekstra meget:-) Og ja, man får lyst til at bringe det hele indendørs, undtagen kulden:-)

  2. Øv træls med sigende forkølelse, så håber lidt eftersårstid forkælelse kan gøre godt. Lækker ren inspiration, elsker strik og pels, når kulden bider udenfor :-) god bedring

  3. Wauw – Den cosy living style du har lagt på her oser så meget af hygge, nostlgi og romantik… Kulden er kommet til, men med den rigtige påklædning kan den være smuk og givende at bevæge sig ud i. Ligeså det at vende retur og smutte indendøre i varmen efter mødet med kulden.Intensiverer følelsen og glæden på sin helt egen facon. En lækker varm drik ovenpå dette smager kun endnu bedre, sofahyggehjørnet m. den lækre plaid føles endnu varmere og endnu hyggeligere – wellness for krop, sind og sjæl. :)

    • Og ja – sætternissen åd mit a i nostalgi :) Happy cosy living – Happy sunday :-)

  4. Cool at man i billede 2 kombinerer den rå indretning med noget så poleret Philippe Starck’s Louis Ghost stole

    • Ja, Rasmus jeg er også vild med et sådan miks!

Leave a Comment

Email (will not be published)